Моят живот еп. 196, 197, 198, 199, 200 от 27, 28, 31.07. и 01, 02.08.2017 / гледай онлайн – Арда и Ефсун се женят

Арда преспива със Зайнеп. Когато напуска хотела, вижда Ефсун да нанася щети на колата му. Двамата се спречкват. Айхан се притичва на помощ на Ефсун. Той се сбива с Арда. Арда замахва към Айхан и го поваля. Айхан удря главата си и губи съзнание. Арда е убеден, че е убил Айхан. Салих и Султан правят видеозапис на случилото се. Арда е притеснен. Моли Ефсун да му помогне. Заедно напускат мястото на произшествието. Султан и Салих разбират, че след удара Айхан в действителност е починал. Султан настоява Салих да и помогне да преместят трупа. Салих я съветва да предадат видеозаписа в полицията, но Султан отказва. Убедена е, че полицията веднага ще ги заподозре в подбуда и съучастничество. Зайнеп се събужда в хотелската стая и осъзнава, че е била интимна с Арда. Тя е разстроена. Ганимет се безпокои, тъй като дъщеря й все още не се е прибрала след фирменото празненство. Арда планира да помоли близките си за помощ, но Ефсун го убеждава, че след подобно престъпление трудно някой ще го измъкне от затвора. Предлага му да поискат помощ от Султан. Объркан, Арда се съгласява. С помощта на Салих, Арда успява да зарови трупа на Айхан. Мехмед е загрижен за здравословното състояние на Фулия. Съгласява се да я придружи на следващата консултация, за да разберат заедно пола на бебето. Ефсун има угризения. Предлага на Султан да се предадат в полицията. Султан я съветва да прояви сила на характера. Арда се съгласява да даде 500 хиляди лири на Ефсун и близките й, за да откупи мълчанието им. Мехмед съобщава на Хюлия, че възнамерява да предаде управлението на компанията в ръцете на Арда. Фулия споделя с Мехмед, че решението му да упълномощи Арда да ръководи фирмата е прибързано. Моли го да обмисли действията си внимателно. Бахар съветва Атеш да поговори с Арзу за бъдещето на Дорук.

Зейнеп опитва да се свърже с Арда, но той отклонява обажданията й. От Джамал Ханифе научава, че Зейнеп и Арда се срещат.

Хюлия заплашва Ефсун и Султан, че ако тормозят децата й, ще се постарае отново да ги изпрати в затвора. Иляс моли Султан да не въвлича дъщеря му в неприятности. В противен случай ще издаде причината, поради която тя живее с тях. Шехмуз посещава дома на Музафер, за да й върне забравения в чайната шал. Ганимет и Джеврие са учудени, че непознатият мъж проявява интерес към Музафер. Султан показва на Арда видеозаписа от убийството на Айхан. Арда е изплашен. Решава да разкаже за случилото се на Мехмет, но не му достига смелост. Ханифе иска да разбере на всяка цена какви са отношенията между Зейнеп и Арда. Прочита съобщенията в мобилния телефон на Зейнеп.

Атеш моли Арзу и Дорук да не заминават за Швейцария. След като получава откупа от Арда, Ефсун му признава, че притежава още копия на видеото. Заставя го да се ожени за нея. В противен случай ще докладва в полицията.

Арда е изненадан от желанието на Ефсун. Първоначално мисли, че това е шега, но след като се уверява, че Ефсун говори сериозно, отказва да се ожени за нея. Атеш предлага на Арзу и Дорук да отседнат в дома му, докато им намери подходяща квартира. Зейнеп разбира, че Ханифе не знае, че е имала интимни отношения с Арда. Ефсун разкрива, че е готова да се омъжи за Арда единствено, за да се домогне до богатството на фамилия Атахан и да отмъсти на Бахар. Хюлия критикува Арда, че закъснява за първото заседание на компанията. Бахар се тревожи, че с Атеш прекарват все по- малко време заедно. Притиснат от обстоятелствата, Арда се съгласява да се ожени за Ефсун. Съобщава й новината. Поставя условие да се венчаят в Париж. Арда убеждава Ефсун, че на първо време трябва да пазят в тайна брака си. Джемал пресреща Зейнеп на улицата и иска обяснение за връзката й с Арда.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Инфо: Моят Живот / O hayat benim