Моят живот еп. 391, 392, 393, 394, 395 онлайн и по Диема фемили – 30.04., 01, 02, 03, 04.05.2018

Арда и Зейнеп се появяват хванати под ръка в новия бутик на Ефсун, Нуран моли Арда да се сдобри с Ефсун (30-и април)

Ефсун е приятно изненадана, когато Оркун ѝ показва новото ателие.

Бахар забелязва, че Зейнеп опитва постоянно да бъде в полезрението на Арда. Признава на Атеш, че това може да им създаде неприятности.

Нуран пита Арда дали възнамерява да се ожени за Зейнеп. Арда е учуден, че дори на Нуран ѝ е направило впечатление поведението на Зейнеп. Нуран настоява Арда да се сдобри с Ефсун.

Бахар е загрижена за Ефсун. Споделя със Султан, че вероятно тя ревнува Арда от Зейнеп. Султан е разстроена от думите на Бахар. Опитва да защити честта на дъщеря си. Заявява, че Ефсун не заслужава обичта им, тъй като е избягала с Оркун.

Арда и Зейнеп посещават бутика на Ефсун хванати под ръка. Арда предлага на Зейнеп да си купи рокля за предстоящата сватба на Хюлия.

Хюлия получава нервна криза и отказва на да се омъжи за Асъм. Мехмет я вразумява.

Хората на Кенан намушкват Арда с нож и отвличат Хюлия, Кенан иска да убие и Хюлия (01-ви май)

Кенан настоява Хюлия да размисли и да се откаже от сватбата с Асъм. Тя му споделя, че е заставена от Арда да го направи. Кенан обещава да си отмъсти.

Бахар порицава Ефсун, че се е появил на сватбеното тържество с Оркун.

Хюлия и Асъм официално се женят.

Арда желае Ефсун да прекрати връзката си с Оркун.

Кенан обвинява Арда, че заради капризите му е длъжен да преживее болката от раздялата с Хюлия. Нарежда на копоите си да убият Арда. Арда е нападнат с нож. Преди да загуби съзнание признава на Ефсун, че я обича.

Откарват Арда в болница и Ефсун го придружава. Мехмет е разтревожен, когато не успява да открие Хюлия. Нуран се безпокои за здравето на Арда. Бахар я уверява, че всичко ще бъде наред.

Подлагат Арда на операция. Когато Кенан разбира, че Арда е все още жив, нарежда на хората си да го ликвидират при първа възможност. Настоява да убият е заловената от тях Хюлия.

Мехмет разпитва Кенан, но той отрича да е отговорен за трагедията.

Бахар и Зейнеп се спречкват и Бахар е откарана в болница, Зейнеп се представя за годеница на Арда, Султан и Ганимет съсипват бутика на Ефсун (02-ри май)

Атеш и Мехмет подават жалба в полицията за изчезването на Хюлия.

Зейнеп е подразнена от факта, че Ефсун отива в болницата с Оркун. Докладва за случилото се на Султан. Споделя, че Ефсун и Оркун са отворили бутик. Султан се зарича да съсипе бизнеса на Ефсун. Предлага на Ганимет да я придружи до ателието на племенницата ѝ.

Торос разкрива на Атеш и Мехмет, че по-рано същия ден е било открито тялото на Безчет. Мехмет си спомня думите на Кенан Осъзнава, че той е отговорен за смъртта на Безчет. Подозира, че Кенан е убил и Хюлия.

Лекарите съобщават на близките на Арда, че животът му е вън от опасност. Зейнеп лъже медиците, че е годеница на Арда, за да може да разговаря с него. Информира Арда, че Ефсун и Оркун живеят заедно. Новината разгневява Арда.

Султан отпраща клиентите от бутика на Ефсун. Заплашва да убие сестрата на Оркун.

Ефсун е ядосана, когато разбира, че Зейнеп се представя за годеница на Арда.

Торос получава сигнал, че булчинска рокля и отрязани коси плуват в морето. Изпраща водолази да потърсят тялото на Хюлия.

Когато научава, че Хюлия е изчезнала, Арда е готов да убие Кенан.

Бахар порицава Зейнеп, че опитва да спечели сърцето на Арда. Двете се спречкват и на Бахар ѝ прилошава. Губи съзнание.

Ефсун иска обяснение от Султан и Ганимет за причината да съсипят дрехите в бутика ѝ. Разкрива им, че Зейнеп е обсебена от мисълта за да се омъжи за Арда.

Откарват Бахар в болница.

Зейнеп се съблича, ляга до Арда и го целува, на сутринта Ефсун отива в имението, докато Арда и Зейнеп са в леглото (03-и май)

Султан звъни на Зейнеп и ѝ иска сметка какво търси в имението.

Зейнеп носи лекарствата на Арда в стаята му.

Асъм и Мехмет отиват при Кенан. Хората на Кенан опират пистолет в главата на Асъм.

Вечерта Ефсун пише съобщение на Арда. Той спи, а Зейнеп изтрива съобщението. След това Зейнеп се съблича, ляга до Арда и го целува.

На сутринта Ефсун отива в имението, за да види любимия си. Арда се събужда и заварва Зейнеп до себе си. През това време Бейза чука на вратата, че Ефсун го чака долу.

Зейнеп изкарва нещата така, че все едно с Арда са били заедно. Той ѝ отвръща, че не помни такова нещо и се скарва с нея.

Арда слиза при Ефсун и двамата се прегръщат. Зейнеп ги подслушва.

След като Ефсун си тръгва Арда заявява на Зейнеп, че не я обича. Тя си тръгва разплакана от имението.

Ефсун отива в ателието и признава пред Оркун и сестра му, че с Арда са си сдобрили. Оркун е нещастен.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Инфо: Вестник ТВ Сага

(информацията се допълва)