Моят живот от Диема фемили/онлайн – еп. 286, 287, 288, 289, 290 от 04, 05, 06, 07, 08.12.2017

Ефсун и жените от квартала отмъщават по най-добрия начин на Афан, Тайфун е наръган, а Атеш излиза на свобода (4-и декември)

Лелята на Джемре се оплаква на Хюлия от бедността. Хюлия вади няколко скъпи за нея бижута и ѝ ги подарява. Старата не може да повярва на очите си.

Когато Хюлия остава сама в стаята, Кенан се покатерва по балкона и влиза при нея. Ляга до нея в леглото, а Хюлия започва да крещи за помощ. Накрая взима една ваза и го зашеметява с нея, като му разбива и зъбите.

Ефсун разказва на Ганимет, Джеврие, Музафер и Ханифе за случката с ателието. Жените от Геленджик викат Салих, който да ги откара при Афан. Всяка от тях се е въоръжила. Пристигат на пристанището и дебнат охраната, за да влязат и накажат злосторника. Отървават се от бодигардите и подкарват яхтата в открито море. Отмъщението започва…

На следващия ден Афан се събужда в една сграда, а покрай него са отмъстителите му, които са го облекли в женска рокля. Афан се опитва да избяга, но Арда и Салих го държат. Ганимет го налага с тигана. Искат да признае, че е поръчал убийството на Ефсун.

В затвора Мехмет разпознава Тайфун пред Атеш и Бахар. Тайфун разказва на сина си, че Атахан са му отнели всичко в този живот.

Изведнъж хората на Афан се появяват с пистолети и го спасяват. След това Афан кара всички да легнат на земята и да не мърдат. Нарежда на единия да гръмне Ефсун. Чува се изстрел….

Йомер застрелва човека с оръжието и спасява живота на Ефсун. Афан тръгва да бяга, но го обграждат полицаи, които го арестуват.

Туфан е на двора. Двама мъже се доближават до него и го наръгват. Атеш вижда сцената и бърза да помогне на баща си.

Операцията на детето на Джемре започва. Мехмет идва при нея в болницата, за да я подкрепи.

Мерием се появява цялата накичена с бижута пред Хюлия. Хюлия ѝ се радва.

Четири седмици по-късно…

Атеш е освободен от затвора. На излизане Тайфун му подарява една лодка и го прегръща.

Бахар е бременна, Ефсун и Арда ще си имат момченце, Мехмет Емир признава на Джемре, че я обича, появява се истинският баща на Зейнеп (5-и декември)

Бахар посреща Атеш на изхода на затвора. Съобщава му новината, че е бременна.

Ефсун е на контролен преглед и на двамата с Арда им съобщават, че ще имат син. Двамата решават да го кръстят Исмаил.

Афан е осъден на доживотен затвор…

Джемре решава да замине и взима детето си. Мехмет отива в пристройката, за да подари колело на малкия, но Марием му съобщава, че са тръгнали за автобусната спирка. Мехмет започва да гони автобуса, в който се намират Джемре и детето. Накрая успява да го спре и се качва в него. Признава ѝ, че я обича. Тя обаче го отрязва и продължава по пътя си.

Ефсун и Арда съобщават на Султан и Иляс, че ще имат момченце. На вратата се чука. Когато отварят, виждат на прага старата любов на Султан – Маджит, който е и бащата на Зейнеп. Иска от Султан да се запознае с дъщеря си. Султан го отпраща, тъй като преди време е искал да направи аборт. Удря му шамар и го изхвърля.

Зейнеп пита Султан кой е този мъж. Маджит ѝ разкрива, че е неин баща.

Тайфун излиза от затвора и се настанява при Атеш и Бахар, започва да се държи грубо с любимата на сина си. Ателието на Ефсун е възстановено… (6-и декември)

Зейнеп се ядосва. Отваря прозореца и хвърля цветята в краката на баща си Маджит. Казва му да се маха. Започва да го замеря с каквото намери. Султан я прегръща и успокоява.

Тайфун е освободен от затвора. Бахар и Атеш го посрещат.

Маджит продължава да чака отвън и през нощта. Завалява пороен дъжд, но бащата на Зейнеп не помръдва.

Бахар и Атеш са приготвили вечеря за Тайфун. Бахар отива да го повика, а той ѝ се нахвърля, като започва да ѝ крещи.

Арда и Ефсун попадат в трафик. На двамата им писва да чакат и излизат насред дъжда. Влюбените се целуват пред погледите на всички хора.

Султан и Иляс виждат, че Маджит не помръдва. Двамата едвам го свестяват. Вкарват го вътре в къщата. Оказва се, че се прави и замисля план.

Бахар отива в имението и съобщава на Ефсун, че ще става леля. Ефсун е радостна, че и двете очакват бебета. Започват да подскачат на леглото, а Хюлия ги чува и тръгва да скача с тях. Бахар и Ефсун се споглеждат. След това Бахар разкрива на Мехмет Емир, че с Атеш очакват дете.

Ателието е напълно възстановено. Арда завежда Ефсун, която е много радостна.

Маджит издебва момента и започва да тършува из къщата на Иляс и Султан. Султан го засича…

Маджит ограбва ателието на Ефсун и поваля Арда, който губи съзнание. Хюлия си връща паметта… (7-ми декември)

Султан вижда Маджит на пикника и избухва. Гони го, но старецът е нахален.

Мехмет и Джемре са щастливи. Решили са да се оженят. Хюлия и Мерием ги наблюдават отстрани. Изведнъж Хюлия си връща паметта и пита Мерием защо бижутата ѝ са на нея.

Маджит организира човек, с който влиза през нощта в „Льо Ефсун“. Взима всички налични пари. През това време Арда влиза в ателието. Повалят го на земята и любимият на Ефсун губи съзнание от удара.

Атеш копае гроба на родителите си след съмнителния разговор, който чува от Тайфун. Въпреки че Арда е загубил съзнание, Маджит продължава да го налага с бастуна.

Ефсун звъни на Арда, но той е в безсъзнание. Тя започва да се притеснява. Отива в ателието и вижда мъжа си. Арда идва в съзнание.

Джемре вижда бижутата на Хюлия при Мерием. Взима ги и ги връща на собственицата им.

Ефсун и Арда се прибират в имението. Тя почиства раната му.

Тайфун и Атеш се прибират в къщата. Там заварват Хюлия, която разговаря с Бахар. Тайфун хваща Хюлия и я изхвърля.

Хюлия и Мерием са отвлечени, Мехмет Емир и Туфан се сбиват, Атеш защитава баща си и гони Мехмет (8-и декември)

Мерием и Хюлия идват под ръка в ателието на Ефсун. Ефсун забелязва, че лелята на Джемре се опитва всячески да използва свекърва ѝ Хюлия. Докато Хюлия и Мерием излизат от ателието, черен микробус ги отвлича.

По-късно Зейнеп и Султан наминават до Ефсун. Маджит ги следи и чува разговор между Ефсун и Султан, който ще му е от полза.

Хюлия и Мерием са отвлечени от Кенан. Кенан отива при тях и започва да им танцува. Иска да впечатли Хюлия и тя да си спомни за него.

Ефсун отива в участъка и става свидетел на побой от страна на Йомер, който е все по-избухлив.

Мехмет Емир отива при Атеш, но му отваря Тайфун. Двамата се сбиват. Атеш идва и ги разтървава. Атеш защитава баща си и казва на Мехмет да си върви.

Хюлия и Мерием са пуснати на свобода. Кенан ги откарва до имението Атахан.

Всички отиват на пикник в гората. Иляс научава, че Бахар е бременна. Ганимет иска да сдобри Зейнеп и Джемал. Маджит също идва в гората при останалите…

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

Информация за Tvnovellas.blogspot.bg