Моят живот по Диема фемили / онлайн – еп. 376, 377, 378, 379, 380 от 09, 10, 11, 12, 13.04.2018

Атеш разубеждава Бахар да направи аборт, Асъм се връща в имението (09-и април)

Бахар отива да направи аборт. Атеш и Ефсун чакат пред стаята. Атеш се разубеждава и отива при Бахар. Моли я да не маха бебето. Тя отказва да направи аборт.

Асъм се появява в имението. Мюге е щастлива да го види.

Ефсун и Бахар играят на „дама“ на детската площадка.

Атеш иска съвет от лекаря за Бахар, след като е задържала детето. Прочети още.

Мюге признава в полицията, че е убила Джемал (10-и април)

Зейнеп и Султан виждат как откарват ковчега с тялото на Джемал и как майка му страда.

Ганимет разбира, че Джемал е убит заради Зейнеп. Хваща я и я влачи, за да отидат в полицията и да я предаде. Волкан съобщава за това на Султан и тя спира старицата. Двете се скарват.

На вечеря Мюге не се стърпява и признава пред Мехмет Емир, Асъм и Арда, че е убила Джемал. Хюлия и Ефсун са стъписани, че истината е излязла. Прочети още.

Торос задържа Ефсун, Арда и Хюлия в участъка, Бахар припада пред очите на Мехмет Емир (11-и април)

Докато Бахар, Атеш и Нуран празнуват заедно в ресторант, Бахар става да танцува с Атеш и припада в ръцете му.

Полицията идва да арестува Мюге в имението, но не я намират.

Тя се качва на един от камионите на Кенан и заминава надалеч.

Полицията пристига на мястото, но не я откриват и там. Торос пита Хюлия къде е Мюге. Хюлия взима пистолета му и го насочва към главата си. Казва му, че дъщеря ѝ се е спасила.

Торос издебва Хюлия и ѝ взема оръжието преди да се е гръмнала. След това арестува Арда, Ефсун и Хюлия задето са помогнали на убийцата. Прочети още.

Съседите нападат къщата на Султан и изпочупват прозорците, докато тя е вътре с Арда и Зейнеп, Бахар решава да се оперира, Ефсун казва на Арда, че ще проведе лечение, за да му роди дете (12-и април)

Съседи се събират пред къщата на Султан. Вътре е Зейнеп, която смятат за убийца. Арда излиза и им се развиква. След това влиза в къщата и заключва, а те опитват да нахлуят. Започват да чупят прозорците.

Кенан отива в имението и заварва Асъм. Хваща го за гушата и го бута. Двамата се сбиват.

Салих и Волкан идват с бухалки и опитват да изтикат хората. Ганимет стои отстрани и плаче. В крайна сметка успяват и всички се разотиват. Хайрие се заканва да отмъсти на всички, виновни за смъртта на сина ѝ Джемал.

Къщата на Султан е надписана с грозни слова. Арда и Волкан я боядисват и заличават надписа.

Бахар се съгласява да бъде оперирана. Ефсун съобщава новината на Атеш. Бахар хваща Ефсун под ръка и ѝ казва, че ще я заведе на едно място. Прочети още.

Арда прави подарък на Ефсун заради решението ѝ да се лекува и да станат родители, Зухал и Пертев започва да работят в ателието с Ганимет и Султан, между Волкан и Зейнеп прехвърчат искри (13-и април)

Атеш отива с Нуран и взимат Ефсун и Бахар от магазина. Бахар си е избрала перука, която да носи по време на болестта.

Ефсун пък е решила да стане майка и да проведе лечение. Съобщава новината на Арда, който е радостен да чуе, че има вероятност да стане баща.

Волкан и Салих срещат Пертев и Зухал, които продават на улицата, за да се изхранват. Волкан не се сдържа и приютява баща си и сестра си, като им казва, че ще работят с него в ателието.

Арда отива щастлив в имението при Ефсун и ѝ подарява подарък. Прочети още.

Гледай онлайн на български – тук или тук или тук

(информацията се допълва)