Гледай онлайн Моята карма еп. 689 16.03.2017

Четвъртък:

Санкрант отива в затвора да търси отговори от Амбика, но тя не желае да разговаря със съпруга си. Той е отвратен от нея. Признава и, че я е обичал с цялото си сърце. Че е бил щастлив, че ще става татко, че и е вярвал, а тя през цялото време му се е подигравала – на него и на семейството му. Амбика му отговаря, че не съжалява за нито една от постъпките си. Санкрант си тръгва със сълзи на очите, а тя се смее истерично зад гърба му.

Митхи се прибира в дома на Тхакурови. Дивия я посреща. Момичето отива до портрета на майка си и си говори с Ичха, че е трябвало да влезе в затвора, за да разбере през какво е преминала тя. Заклева се, че от сега нататък ще бъде като нея.

Вишну се чувства замаян и изпуска чашата, която държи. Мукта се притеснява за него, но той я успокоява, че само малко го боли главата, но е добре. Муку го слага да поспи.

Митхи пита за Акаш и Тапася и разказва защо е постъпил така с нея. Тя се интересува и за Ратху. Тапу я уверява, че чичо и много съжалява за това, което е направил. Митхи и отговаря, че той е постъпил правилно. Амбика му е дъщеря, а и Рахувендра е казал само това, което е видял и чул.

В този миг идва Акаш. Двамата се усмихват един на друг. Акаш се приближава и целува ръката и. Митхи го прегръща. Казва му, че всичко и се струва като един лош сън, от който се е събудила. Акаш и разказва защо е искал да се разведат, а Митхи го успокоява, че вече знае всичко. Акаш добавя, че любовта е спечелила отново и добрината винаги върви крачка напред. Той я целува.

Ратхор на свой ред посещава Амбика. Тя хладно му казва, че не желае да разговаря с него. Нито му е дъщеря, нито той е баща и. Пита го къде е бил, когато майка и е горяла жива. Ратху и отговаря, че е щяло да бъде по-добре, тя да е умряла с майка си в онзи ден или той никога да не е разбирал истината, че му е дъщеря. Амбика му се подиграва, че не се гордее с нея, а Рахувендра и отговаря, че е дете на Чаухан, защото не притежава нито една от ценностите на него или на Малвика. Амбика му казва, че това може и да е така, но във вените и тече неговата кръв. Ратху я съжалява. Казва и не знае какво е любов. Истинската любов е между Митхи и Акаш, нейното е просто лудост. Любовта не е мания. Амбика го пита неговото какво е било, когато е избягал от горящата и майка. Ратху и отговаря, че дори да и каже истината, тя няма да му повярва, защото Чаухан добре си е свършил работата. Продължава, че се надява един ден да осъзнае какво е сторила. Добавя, че ще прекара живота си в затвора и ще има достатъчно време да си помисли добре. Рахувендра и признава, че се отрващава при мисълта, че има връзка с нея. Амбика му отговаря, че и тя се срамува от това, колко безполезен баща има.

Екадеши приветства Акаш и Митхи в дома си. Тя е щастлива и им казва, че от днес нататък започва нов живот за всички.

Ратхор и Тапася се прегръщат.

Санкрант се извинява на Митхи. Тя му отговаря, че нищо не се е случило. Той е обичал съпругата си и е постъпил така, както е показвало сърцето му.

Мукта сервира чай на близките си, когато и прилошава и припада.

Ратхор се извинява на Митхи. Тя му отговаря, че няма за какво. Той е разказал каквото е видял. И двамата са го видяли, но са били излъгани. Рахувендра споделя с нея, че се срамува от дъщеря си, а тя го успокоява, че не той , а Амбика трябва да се срамува от постъпките си. Имала е достатъчно време да се осъзнае и промени. Нани се обажда на Ратхор и му казва да се прибере незабавно, защото Мукта не се чувства добре.

Митхи и Ратхор пристигат незабавно и питат какво се е случило с Мукта. Тапася вади кутия бонбони и черпи Ратху. Поздравява го, защото скоро ще става дядо. Тапу и Ратху са много щастливи и тацуват заедно.

Вишну е на седмото небе. Той благодари на Мукта, че ще го дари с дете. Добавя, че неговото дете ще е обградено от много любов. Вишну иска момиче, докато Муку желае момче. Двамата се разбират да имат две деца, така и на двамата желанията ще бъдат изпълнени. Към влюбените се присъединяват Тапу, Рахувендра и Митхи. Всички се шегуват и се радват на добрата вест.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/Uttaran – Официална страница