Моята карма еп. 711 с онлайн видео от 19.04.2017

Сряда

Митхи и Акаш са на ресторант , те говорят с човека който е там , за да ги посрещне и да им каже , коя е тяхната маса . Митхи сяда , после и Акаш , изведнъж тока спира и Митхи се стряска .

Някаква светлина и свети в очите , Акаш си говори с Митхи и вижда на екрана на телевизора техни снимки , Митхи също се обръща и ги вижда . Митхи и Акаш са много щастливи . Това е направено специално за годишнината им . Митхи и Акаш си говорят , Акаш я е прегърнал .

Появяват се Мукта , Тапася , Ратхор и останалите и им ръкопляскат . Митхи и благодари , за това , което са направили за годишнината им . След това те искат благословия от Екадаши .

После Акаш и Санкрант се прегръщат . Отиват при Джоги , Ратхор искат им благословия , после отиват и при другите . Санкрант си спомня какво му каза Амбика , когато той отиде на посещение при нея , а след това и сватбата си с нея . Санкрант е умислен . Акаш отива при него .

След това носят торта и Митхи и Акаш духат свещите . През това време Нани носи документите , за махнат системите , които поддържат дишането на Вишну . Тя лъже лекаря ,че Мукта се е съгласила .
Спомня си как Мукта подписва документите .

Митхи и Акаш танцуват и Мукта си спомня , когато си представяше ,че танцува с Вишну .

Нани е при Вишну и си мърмори ,че така ще е най –добре за Мукта и бебето , ако Вишну умре .

Екадаши пита за Тапася къде е Нани , а тя и отговаря ,че нейна приятелка е била болна .

Нани се появява и Тапу я пита как е приятелката и .

Митхи и Мукта си говорят и Мукта и Митхи казва нещо за часовника и ,че ги е купила за нея и Вишну , и се чува и сърцето на Вишну . Ако часовника спре , значи нещо му се е случило .

Часовника спира и Мукта се тревожи , Митхи го оправя , но после часовника пак спира . Мукта иска да отиде в болницата , но Нани се опитва да я спре . Ратхор казва ,че ще я придружат с Тапася .

През това време лекарите махат системите на Вишну и го пренасят в друга стая .

Мукта отива в болницата отварят вратата на стаята и виждат ,че Вишну го няма . Тя казва на баща си ,че е знаела ,че нещо се случва . Питат една от сестрите къде са преместили Вишну . Тя им казва и те отиват . Мукта влиза и им се кара ,че са му махнали системите , кара лекарите да върнат Вишну в интензивното .

Лекарят казва на Мукта ,че тя е подписала документите . Мукта се сеща ,че Нани я е накарала , и че онези документи , които тя подписа , са били за Вишну и казва на Тапу и Рагу .

На празнеството сестрата обърква родителите на едно бебе и дава детето на Митхи и Акаш .

Акаш се опитва да и каже , но идват бащата и майката на детето и се карат на сестрата , сестрата им се извинява . Момичето си иска бебето , но Митхи не го пуска , Акаш и казва да го даде .

В дома на Тхакур всички се карат на Нани , Мукта иска да прибере Вишну и да се грижи тя за него .

Джоги казва на Нани ,че ако се случи нещо с Вишну първо нея ще обвини .

Акаш отива през статоята на Бог и му казва нещо . Екадаши отива при него и му казва ,че Митхи ,че една жена е загубила 7 деца , а той е загубил само едно и ,че ще имам още едно дете с Митхи .

Акаш се извинява на Бог и го моли да му прости .

Акаш и Митхи си лягат и си говорят .

Гомти и Павитра пак плетат коментират Митхи и Екадаши им се кара и им казва ,че ще има внук .

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята Карма/Uttaran – Официална страница