Моята карма еп. 713 с онлайн видео от 21.04.2017

Петък

Митхи е тъжна от новината и изпуска резултатите на земята , на Митхи и потичат сълзи от очите докторката и казва нещо и след това тя излиза от стаята . Акаш я чака на мястото където е организирал изненада за нея .

Митхи върви по коридара на болницата и си спомня , Акаш като и подари статоята на Бог . Спомня си и как Акаш мечтаеше да имат дете .Акаш е заспал и изведнъж някой го гали по лицето , той се събужда и вижда Митхи .

Те си говорят и се прегръщат и има романтика между тях . Митхи е тъжна и той я пита какво има , тя измисля нещо . Започва да вали силен дъжд и те се скриват под някакъв навес или чадър .

Акаш си съблича якето и го слага върху главата на Митхи и върху неговата , за да могат да отидат до колата .

На пътя има задръстване някакви мъже се карат , Акаш отива да провери какво става .

Някакъв мъж като свещенник , вижда Митхи в колата и отива при нея . Той почуква на прозореца на колата и Митхи му отваря . Тя посяга към подноса , но той я спира и и казва ,че няма да я благослови , защото тя няма да може да има деца . Акаш го вижда и отива при него хваща го за дрехата и му се кара . Митхи се опитва да го спре да не набие човека . Излиза от колата и се опитва да го успокои .

Те се прибират в дома на Бундела и са в стаята си , там си говорят . Митхи отново си мисли , затова което и каза лекарката .

Митхи , Акаш , Екадаши и сестрите и , Санкрант и Каджри са в някакъв храм и Акаш изпълнява ритуал , а те го гледат .

Свещенника кара Акаш да стъпи върху горещите камъни , Акаш стъпва , но се опарва . Митхи отива при него и го пита да ли е добре .

Екадаши , сестрите и и Санкрант и Каджри им става много гадно да гледат как Акаш се измъчва , защото стъпва по горещите камъни .

Накрая Акаш си качва единия крак върху другия и застава само на един , вдига си ръцете и прави така все едно се моли .

Екадаши е щастлива . Задухва силен вятър , Акаш се моли и както се моли пада на земята , защото вятъра го събаря . Митхи отива при Акаш и го пита как е .

Свещеника им казва нещо , Акаш споменава нещо за дете и Митхи слага ръка на устните му , за да не говори така . Мисля ,че Акаш си мисли ,че няма да има деца .

Митхи е много тъжна .

Между Ратхор и Тапася има романтика . Акаш и Митхи отново си приказват в стаята си .

Свещенника отива в дома на Бундела и казва на Екадаши и сестрите и ,че Митхи няма да може да има деца . Екадаши е шокирана от новината .

На сутринта Екадаши и сестрите и си приказват , Акаш си събира нещата и се гласи за работа .

Той си говори с Митхи . Тапу и Рагу са щастливи , той дава на Тапу да пие чай . Звънва и телефона , Мукта и звъни и разговарят . Мукта и казва нещо , което я разстройва .

Акаш и Митхи са при лекарката , няква жена ги завежда до стаята и им казва да изчакат .

Акаш след като влиза в стаята се сеща нещо и пита нещо Митхи после се карат .

Акаш се ядосва и си тръгва . Жената и дава някаква папка .

Митхи се прибира и Екадаши я посреща . Екадаши я пита какво е станало при лекаря , Митхи и казва ,че няма да може да има повече деца . Екадаши е шокирана .

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята Карма/Uttaran – Официална страница