Моята карма еп. 714, 715, 716, 717, 718 с онлайн видео от 24, 25, 26, 27, 28.04.2017

Нещастието на Митхи в Моята карма става двойно, когато научава, че не може да има деца. Лекарка потвърждава съмненията й, че не може да забременее и тя решава да си осинови дете.

Акаш обаче отказва да приеме чужди деца в дома си и насърчава съпругата си да има вяра. Екадаши пък вика свещеник, който да извърши ритуал за зачеване, но и неговите действия не дават резултати.

Когато религията не помага, свекървата решава да се обърне към медицината, но Митхи я уведомява за мнението на лекарката. Заради това, тя я съветва да напусне Акаш. Твърдо убедена, че Митхи ще разбие живота на сина й, Екадаши я отпраща от имението. Младата жена оставя съобщение на съпруга си, но майка му го скрива.

На път за автобуса Дамини вижда внучката си и решава да тръгне заедно с нея. А междувременно Акаш дори не подозира какво го очаква у дома му.

Мукта от своя страна прави неочакван опит да събере родителите си. Тя устройва изненада на Тапася в дома на Ратхор. Заедно с останалите си близки, тя убеждава майка си да се събере с баща й. Така двамата заживяват заедно.

Щастието на семейството обаче е помрачено от изчезването на Митхи и Дамини. Мукта си спомня, че ги е видяла и съобщава на Акаш и Ратхор. Те отиват до мотела, където рейсът е спрял, но установяват, че Дамини и Митхи са продължили. Полицейския инспектор отказва да им помогне и Акаш го напада, заради което е задържан. Санкрант обаче успява да го измъкне от затвора и тримата с Ратхор продължават по следите на жена му към Джаму.

Междувременно Митхи се запознава с терористката Фида и мъжът й. Двамата смятат да извършат атентат. Увлечена в разговор, Митхи пропуска спирката, а Дамини се оказва сама в Джаму…

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Вестник Вестник ТВ сага