Моята карма еп. 717 с онлайн видео от 27.04.2017

ЧЕТВЪРТЪК:

Дамини гледа влака който се взриви и си спомня как Митхи не можа да слезе. Акаш и Ратхор виждат горящия влак. Акаш хуква натам,но Ратхор счго спира и Акаш вижда Дамини. Те я питат за Митхи,а тя им показва горящия влак. Акаш казва,че не е възможно. На Дамини и прилошава. Рагу я пръска с вода и тя се съвзема и почва да плаче. Ратхор и Акаш почват да търсят Митхи. Тапася гледа новините и вика всички. Семейство Чадержи също гледа репортажа. Тапу кара Джоги да звънне на Ратхор,но Рагу не отговаря. Муку много се притеснява за Митхи. Атентатора е доволен. Акаш и Ратхор искат да идат при влака но полицайте ги спират. Дамини продължава да плаче и си спомня Митхи. Екадешии Санкрант отиват при Тхакур. Екадеши се прави на притеснена,но Мукта и казва,че няма нужда от театър. Джоги се кара на Муку. Ратхор звъни на Тапу. Тя го включва на високоговорител. Той казва,че Дмини е пеи тях. Всички се успокояват. Питат за Митхи,а той мълчи. Накрая казва,че Митхи е била във влака. Екадеши си спомня как изгони снаха си. Муку припада. Полицията и медиите са в лагераза оцелили и умрели от атентата. Акаш и Ратхор се разделят и почват да търсят Митхи. Нито Ратхор нито Акаш откриват следи. Акаш сенотчайва,но Ратхор му казва да бъде силен. Лекарка преглежда Мукта и зазва на Джоги,че Мукта не бива да се притеснява. Дивия и Джоги обсъждат случилото се. Вече е вечер,а Акаш още търси. Полицай говори с Рагу и му казва,че ще направят всичко по силите си. Дамини пррчодължава да мисли за Митхи. Акаш отива при не. Той и казва,че всичко ще се оправи. Дамини му казва,че той е виновен за това,че Митхи не е при тях. Ратхор се опитва да я успокой. Дамини не е съгласна с него. Ратхор говори с Тапу и и казва,че още няма новини.

Тапу испуска телефона. Джоги го взима и говори с Ратхор. Рагу му казва,че още не са открили Митхи. На сутринта Мукта се моли Акаш по скора да намери Митхи. Нани е при Вишну и му казва колко е безполезен. Докато излиза бута чаша с вода. Водата отива до щепсъра. Муку усеща,че нещо не е наред. Слага глава до богинята,но катоя вдига вижда,че синдура и е останал там. Тя хуква към стаята. Вижда,че от щепсъла излизат искри. Затичва се,за да го изключи,но се спъва в килима и пада. Муку почва да вика и Джоги и Дивия идват. Джоги ги изключва и помагат на Муку да легне. Нани идва и пита какво става. Всички излизат. Муку целува Вишну по челото.

Дават едно момче и баща му, които карат покраи една река. Изведнъж момчето спира колата и слиза. Той е много живнерадостен. Баща му отива при него и му казва,че ще го набие. Почва да го гони,а той се смее. Спира и тъкмо да каже нещо на баща си и вижда,че има нещо в реката. Той показва на баща си и тръгва да види какво е. Вижда,че е жена. Вдига я и я слага на един камък.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята Карма / Uttaran – Officialna Stranica