Моята карма еп. 771 с онлайн видео от 17.07.2017

Понеделник

Жената която Мукта водеше към летището започва да ражда и Мукта я води в болницата .

Мукта казва на лекарите ,че жената ражда . Те казват на Мукта да я сложи на количката и я водят за преглед . Мукта казва ,че Вишну работи в същата болница и се опитва да се свърже с него .

Митхи говори с Дамини по телефона . Митхи и казва ,че ще отиде с нея на лекар . Дамини я пита за Рани и колко дни Нандини ще остане при тях . Митхи чува нещо и затваря телефона . Дамини се чуди какво става .

Митхи излиза навън и вижда Малвика и Рани да играят карти . Рани казва всичко на Митхи и тя се кара на Малвика . Митхи казва на Рани да не играе повече тази игра . Тя казва на Рани ,че ако и е скучно да отиде и да си играе с нея и казва на Малвика да стои далеч от дъщеря и .

Малвика изпуска една по една картите .

Мукта пита една от сестрите за Вишну , тя казва ,че съпругът и работи тук и се казва Вишну .

Някакъв лекар идва и казва ,че той е единственият Вишну тук . Мукта е шокирана .

Мъжът си тръгва . Мукта си спомня когато Вишну и каза ,че работи в болницата .

Митхи звани на Акаш по телефона и го пита да ли могат да запишат Рани на училище тя му казва какво се е случило днес . Тя му казва ,че Рани и Малвика са играли на карти . Митхи е щастлива ,че Рани ще ходи на училище .

Мукта се обажда на Вишну и го пита къде е , той и казва ,че е бил зает с работата в болницата и още е там . Мукта му казва ,че и тя е заета и ще му се обади по късно .

Някакъв човек отива при Вишну и му казва ,че Кханна е зает и не може да се срещнат днес .

Рани и Митхи играят на не се сърди човече и се радват . Нандини ги гледа и пита Рани да ли може да играе с тях .

Нандини започва да играе , но губи , Рани пляска докато Нандини и се кара . Рани се натъжава , Митхи се кара на Нандини , за дето с кара на Рани .

Митхи и Нандини слагат вечеря на Рани . Акаш се прибира , Митхи го пита какво е станало и да ли са приели Рани на училище . Акаш казва ,че са я приели и ,че трябва да отидат да подпишат документите и двамата и родители . Нандини се радва ,че ще отиде с Акаш .

Митхи храни Рани .

В стаята на Нандини , Нандини изважда розово сари и пита Рани да ли и харесва . Рани казва ,че сарито е много хубаво . Нандини се радва ,че ще отиде с Акаш .

Нандини отива в стаята на Митхи , Митхи се гласи пред огледалото . Нандини казва ,че трябва тя да отиде с Акаш . Моли Митхи да отиде с тях . Митхи и позволява да отиде с тях . Те се прегръщат .

Рaни благодари на Акаш за училището , когато Митхи и Нандини слизат .

Нандини казва, че трябва да отиде до училището , затова трябва да изглежда добре. Екадаши казва, Митхи да отиде с Акаш . Митхи казва на Акаш да отидат с Нандини ,тъй като това е велик ден за родителите. Акаш казва, че иска тя да отиде с него . Митхи казва, че тя ще отиде с Дамини на лекар и не може да дойде .

Когато Акаш е на път да излезе , Митхи му дава синьо яке и той си тръгва.

Екадаши казва на Митхи , че това, което прави, изглежда добре, но тя ще страда, като върши това. Митхи си казва, че не знае резултата, но няма да отнеме щастието на някого от тях. Акаш идва и те са готови, когато Рани казва Нандини да седи на предната седалка, както Митхи прави.

Нандини идва и сяда на предната седалка и те тръгват .

Жената която Мукта заведе в болницата говори с мъжът си и му казва ,че Мукта я е завела в болницата . Мукта отива при нея . Тя е притеснена за това , което каза Вишну ,че не може да отиде при Рабина , защото е зает в работата си .

Дамини и Митхи питат сестрата за доктора на Дамини , който трябва да я прегледа . Митхи казва ,че е знаела , че трябва да отиде с Рани . След това влизат при лекаря , защото идва редът им .

Екадаши и Гомти си говорят в стаята за Нандини , Митхи и Рани

Акаш Рани и Нандини отиват при директора на училището , за да запишат Рани . Те обсъждат нещата които са важни , за да започне тя училище .

Митхи и Дамини си говорят и срещат Мукта , те я питат какво прави тук , тя им разказва .

Кханна отново планира да вземе всичко от Акаш .

Акаш Рани и Нандини си правят обща снимка за училището .

Мукта обсъжда с Митхи това което и каза Вишну и ,че я лъже че работи в болницата .

Вишну отново е на пътя . Мукта минава по този път и вижда Вишну и му извиква , но той не я чува от колата .

През това време идва една кола и Вишну изкача пред нея . Той пада на земята и Мукта го вижда .Тя излиза и тича към него. През това време човекът на който Вишну му изскочи пред колата го качва в колата си и Мукта не успява да отиде при него . Тя се качва обратно в колата си и тръгва след тях .

Човекът оставя Вишну и Вишну слиза от колата той гледа парите си , Мукта и тя слиза от нейната и го вижда . Мукта е притеснена .

В дома на Бундела Рани показва на Митхи снимката която са си направили в училището на себе си , Акаш и Рани .

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята Карма/Uttaran – Официална страница