Моята карма еп. 782 с онлайн видео от 01.08.2017

Митхи наръгва Акаш. Вратата се затваря от само себе си. Акаш крещи от болка, опитва се да омилостиви Митхи. За момент духът я напуска, но бързо отново се вселява в тялото ѝ. Акаш не спира да ѝ говори, припомня ѝ майка ѝ, миналото ѝ, всичко, което са постигнали заедно. Митхи го пробожда в китката.

Дамини и Екадеши са пред вратата и молят да им отворят. Митхи се опитва да се контролира. Акаш слага от кръвта си на челото ѝ. Митхи припада. Вишну се появява и разбира вратата. Митхи вече е добре, чувства се много виновна, като вижда какво е сторила.

Гуруто на Нандини ѝ казва, че всичките ѝ атаки са отблъснати. Нандини веднага взима такси и тръгва натам. По това време се появява Мукта, вижда натрапницата и решава да я последва. Този път Вишну казва пред всички, че Нандини е направила черна магия.

Екадеши се чуди къде ли е. Нандини пристига при гуруто, която е решена да завърши задачата си. Дамини моли Акаш да свали Митхи при семейния олтар. Дамини казва, че Митхи е силна само когато Акаш е до нея. Иска отново да изпълнят брачните ритуали. Гуруто на Нандини отново започва атаката си. Духът се вселява в Митхи.

Гледай видео запис онлайн или тук или тук или тук

Инфо: Моята карма/ Uttaran मेरा कर्म