„Мойто зайче“ на ДесиСлава – видео хит от Сейшелите

Десислава представи „Мойто зайче”

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=Bkssj_ElIEo

Десислава представи новия си видеоклип. „Мойто зайче” е по музика на самата Десислава и Иво Моллов – Гугутката. Текстът е отново на Деси, а аранжиментът – на Иво Моллов.

Клипът е заснет на Сейшелските острови. „Подарих си за рождения ден една кратка ваканция на Сейшелите с една моя приятелка Калина. Никога не съм виждала толкова райско място. Идеята да снимам клип там дойда доста спонтанно. Клипът е направен доста импровизирано, така да се каже с подръчни материали : ). Гримът и косата съм си ги правила сама, дрехите са мои и на моята приятелка…. Въпреки това съм доволна от това, което се получи. Мисля, че стана много естествено и много различно. Всички знаем, че с гримьори и фризьори резултатът винаги е много добър, но по този начин бягаме от естественото. Нека хората да са наясно, че не съм работила с екип от професионалисти. Всичко по видеото стана съвсем импровизирано и нека това се знае и да не очакват чудеса.

Искам да благодаря на Милен от Русе, един човек, който много ни помогна на Сейшелите, разведе ни и ни показа невероятни места! Снимахме и на един уникален див плаж, на който не стъпва човешки крак. Там морето е много дълбоко, а вълните са огромни. Може да се стигне до него само когато има отлив. Пясъчната ивица беше като дюна, а водата – тюркоазено синя. Сейшелите ме впечатлиха най-много с природата и растителността, която е толкова разнообразна, че все едно си в ботаническа градина” – сподели Деси.

 
По темата: