Mr.Scruff – ParkLive Fest те подготвя за нов купон, още от март!

След Crazy P, ParkLive  ни води Mr. Scruff

На 20-и февруари, независимо от минусовите температури, фестивалното настроение ще бъде извадено от зимната летаргия. Това е датата, от която започват поредица от събития, които ще подгряват до лятото и второто издание на фестивала ParkLive.

Заслужено маратона ще поведат британците от Crazy P Soundsystem, които закриха ParkLive миналата година и заразиха всички с нестихващата енергия на тяхната музика.

Партито на 20-и февруари в Sofia Live club няма дрес код, но препоръчителни са удобни за танци обувки, защото запазена марка на всяко шоу на Crazy P е щуро забавление. А след тях на сцената ще се развихри и друг купонджия  – Joe90, диджеят, който стои зад бристолската институция Futureboogie.

На 27-ми март за поддържане на фестивалния дух  ParkLive ще ни срещне с една от легендите на Ninja Tune – Mr.Scruff. И ако до сега не сте намирали връзка между качествена музика, карикатура и чай, то означава, че не познавате многопластовия Mr.Scruff.

Както музиката му прелита през всевъзможни стилове – от соул, фънк, хип-хоп, джаз, реге, латино до афро, ска, диско, хаус, брейк, така и освен диджей и продуцент, Mr.Scruff има още две амплоата: на карикатурст и отявлен любител на чая.

С невероятно чувство за хумор и закачливост той подхожда и към музиката, която продуцира и към карикатурите си, с които илюстрира собствения си сайт, флайери и дискове.

Ще донесе ли Mr.Scruff собствената си марка чай в Sofia Live club на 27-ми март остава изненада, но за да научите всичко, което ни готвят от ParkLive редовно посещавайте www.parklivefest.com

Билетите и за двете партита могат да бъдат закупени в мрежата на eventim.bg, в  www.ticketsbg.com, както и на касата на Кантус Фирмус в зала България, билетния център на НДК и в Sofia Live club.

Виж Mr Scruff ‘Music Takes Me Up’ (Official Video):

 
По темата: