Мрак по Discovery Channel – човек без храна може, без светлина – не!

Discovery Channel с премиерни епизоди на „Мрак“

Трима непознати ще се подложат на драматично изпитание в пълен мрак, докато се придвижват през праисторическа система от пещери и изоставени от столетия мини.

Години наред корави състезатели доказаха, че могат да оцелеят без храна, дрехи и подслон – но могат ли да оцелеят без светлина? Вдъхновена от екстремните сценарии за обучителни тренировки, провеждани от НАСА и специалните сили, риалити поредицата „Мрак“ от 28-и май, в 22:00 ч. по Discovery Channel докарва трима състезатели до ръба на тяхната издръжливост в пълна тъмнина.

В премиерните епизоди ще видите как в продължение на дни героите са погребани под земята, докато се придвижват през праисторически пещерни системи, древни подземни градове и изоставени от векове мини. Без никога преди да са минавали през подобно изпитание, състезателите трябва бързо да се опознаят, работейки в екип в затворените пространства. Те трябва да обединят разнообразните си умения, за да преодолеят проблемите и да се придвижват през тъмното си обкръжение. Рисковете от халюцинации, дезориентация и липса на сън са съвсем реални в това върховно изпитание на психически и физически сили. Дали участниците успеят да избягат от тъмнината? Ще разберем с „Мрак“ от 28-и май по Discovery Channel.