Мръсен предател ли е Камен от „Стъклен дом“?

Чарли търси истината за детето на Сиана в „Стъклен дом: Изкушението” по bTV

Какви са причините за изненадващото решение на Камен да продаде акциите си на Тома, зрителите на bTV ще разберат в новия епизод на “Стъклен дом: Изкушението” от 20:00 часа.

Обяснение за предателството му ще поискат всички съдружници в мол “Витоша”, които са потресени от тази новина. Неподозирани истини ще излязат наяве, а в истински кошмар ще се окаже един от тях след поредния удар, нанесен от врага.

Продължава разследването на катастрофата с Елена. Въпросителните около извършителя са много, но агент Колев открива важна следа, която е убягнала на полицията и скоро усилията му се увенчават с успех.

Хари е разочарован от драстичната промяна в Алекс. Нещастен е и Ставрев. Успехът и манията на Ваня по блога й все повече го дразнят и предизвикват нови скандали помежду им. На един от тях става свидетел Павлина и намесата й допълнително нагнетява обстановката.

Сиана и Дани взимат важно решение за бъдещето, което съобщават на близките си. Щастието им обаче е помрачено от Чарли. Той не се е отказал от намерението си да разбере истината за биологичния баща на Емо и прави ДНК тест на детето.

Какви са резултатите от изследването и кой ще бъде наранен от тях, ще стане ясно в понеделник вечер в “Стъклен дом: Изкушението”, от 20:00 часа по bTV.

Видео запис от епизода ще откриете тук

Видео анонс: