„Мразя Свети Валентин“ на 14 февруари по ТВ7 – гледай онлайн

Филми 9 – 15 февруари 2015 г. по ТВ7

14 февруари 2015, събота, 19:30 часа

Мразя Свети Валентин – I HATE VALENTINE`S DAY

Жанр: Романтична комедия

Държава: САЩ

Година: 2009

Режисьор: Ниа Варделос

В ролите:

Ниа Вардалос, Джон Корбет

Гледай онлайн

Любовна история в Манхатън за една цветарка, която строго се придържа към правилото си за срещите с мъжете. А то е, че има право само на пет срещи с всеки мъж в живота й. Когато случайно се среща с Грег, тя преоткрива себе си и трябва да наруши правилото, но дали ще го направи…

 

14 февруари 2015, събота, 00:00 часа

Два дни в Ню Йорк – 2 Days in New York

Жанр:комедия

Франция, белгия, Германия

В ролите: Жюли Делпи, Алексиа Ландау, Крис Рок, Кейт Бъртън, Дилан Бейкър

Гледай видео анонс онлайн

Френската фотографка Марион (Жюли Делпи) и журналистът и радиоводещ Мингъс (Крис Рок) живеят в уютен апартамент в Ню Йорк заедно с двете си деца от предишните им връзки и общата им котка.

Когато щурият баща на Марион (ролята се изпълнява от действителния баща на Делпи – Албърт Делпи) и нейната похотлива сестра заедно с ексцентричния си приятел без предупреждение се натрисат в дома им, тази презокеанска визита поставя началото на два незабравими дни, изпълнени със хаос и много абсурдни ситуации.

Тримата чужденци са лишени от всякаква цензура и граници на поведението, те не оставят никой незасегнат от последиците на безцеремонната си откровеност и сексуална прямота. Гостите през цялото време поставят на изпитание връзката на интернационалната двойка и се намесват във всички аспекти на техните отношения. Ще успеят ли Марион и Мингъс да издържат, докато французите си заминат?