MTV представя: предавания и тематични уикенди през март 2010

ТЕМАТИЧНИ УИКЕНДИ МАРТ 2010

УИКЕНД НА СЛАДКИТЕ МЕЧТИ
12, 13 и 14 март

MTV надниква в живота на жените и техните мечти да бъдат красиви, известни и обичани, независимо от цената и жертвите, които трябва да направят.

УИКЕНД НА „ПРОЦЪФТЯВАЩИТЕ”
19, 20 и 21 март

През този уикенд се фокусираме върху промените и развитието, новите артисти и всички новости, тъй като това време на годината известява «разцъфването» на велики личности и събития.

УИКЕНД НА МОМЧЕТАТА И ТЕХНИТЕ ИГРАЧКИ
26, 27 и 28 март

Само за момчета! Този уикенд ще бъде изпълнен с много мъжественост и тестостерон с реалити поредиците „Пич, оправи ми колата”, „Да създадеш” и „Къщата на Рънс”.

ПРЕДАВАНИЯ ПО MTV – МАРТ 2010

MTV И КИНОТО
21 март, 22:00

Това е ново, динамично, месечно магазинно предаване, изцяло посветено на вълнуващия свят на киното и най-новите касови филми, които излизат на големия екран.

В РАЗГАРА НА СЕЗОНА
От 28 март, неделя, 22:00

Истинска драма без сценарий, която се развива сред поразителната природа на Уислър, Британска Колумбия, Канада. Поредицата проследява една сплотена група млади хора във вихъра на любовта, успехите, разочарованията и конфликтите, които срещаме във всекидневния и… нощния живот.

СВЕТОВНА СЦЕНА
Всеки петък, 23:00

Новите епизоди на шоуто на MTV, което обикаля света, представят най-вълнуващите, вдъхновяващи и впечатляващи концертни изпъления на планетата.

 
По темата: