Muse вършеят света с новия албум – на крачка от награда BRIT!

Muse – на крачка от поредното отличие

Muse са на път да спечелят поредно музикално признание! Триото е номинирано за най-добра британска банда на тазгодишните награди Brit. Церемонията по връчването на престижните отличия ще се проведе в Лондон на 16 февруари.

Успехите не спират само дотук – последният сингъл на бандата, „Undisclosed Desires”, има страхотни постижения в класациите на няколко страни – той е едно от десетте най-излъчвани парчета в Италия и Финландия. В Австралия песента решително се е устремила към върха на чартовете, след като вече се утвърди като най-големият хит на Muse досега.

За първи път парче на бандата се ротира активно и от мейнстрийм радиостанциите в Германия. С „Undisclosed DesiresMuse за пореден път надхвърлят очакванията, като същевременно демонстрират, че музиката, която правят, не може да бъде ограничена от рамките на един жанр.

В момента групата е на турне в подкрепа на последния си албум – „The Resistance”, който вече има продадени над 2 милиона копия в световен мащаб. Muse планират обиколката им да включва страни като Австралия, САЩ и Канада, като нови дати са обявени за Мексико и Швейцария. През лятото триото ще зарадва феновете си във Франция, Великобритания, Италия и други.

Албумът на Muse – „The Resistance” е на българския музикален пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Виж Muse – Undisclosed Desires: