Мустафа прекършен във Фермата 09.11.2015 + видео

Асен, който вчера за втори път напусна „Фермата”, гостува в сутрешния блок на bTV и в „Преди обед”. Той разказа пред Антон Хекимян, че е влязъл в играта, защото е искал да ходи на дуели, а „не да правя интриги, нито да говоря зад гърба на някого и да се карам с хората както и стана”.

Асен призна, че в реалния живот е по-мързелив, но все пак във „Фермата” е правил каквото трябва, въпреки че не е полагал усилия да направи нещо повече от това да си свърши работата. Той не скри, че едно от най-важните неща дори и в шоуто за него си остава външният вид, с който си изкарва прехраната.

С усмивка Асен разказа, че външноста е по-важна дори от това да се научиш да забиваш пирони или да можеш да свършиш нещо вкъщи като да поправиш пералня или да забиеш пирон. Затова и той се възхищава на хора като своя съперник – Веселин, които могат да бъдат полезни с тези си умения.

Относно участието си в шоуто като цяло и загубата на двата двубоя Асен сподели, че за пореден път се е убедил, че човек не трябва да се приема за сигурен фаворит. „Направих грешката да се възприема като фаворит и това ми изигра лоша шега. Загубата ми подейства като студен душ”, коментира фитнес маниакът.

При Деси и Сашо в „Преди обед” пък Асен разказа за най-тежкия преиод в своя живот – пристрастяването му към марихуаната. Той не скри колко тежки мигове е преживял, както и кои са били хората до него в този момент. Днес Асен помага на хора, които са изпаднали в същото положение.

Деси провокира Асен да влезе в още един дуел – този път със Сашо. Двамата трябваше да ядат меденки за време. Победител според водещата бе Асен, а защо можете да видите тук.

В понеделник вечер във „Фермата”, която вече е с начален час 21.00 и продължителност от 1 час и 30 минути, зрителите ще видят как най-религиозният фермeр – Мустафа, е прекършен от разочарованието, най-силната жена – Мария, отново влиза в конфликт, а полицията опитва да създаде коалиция с армията в лицето на Митко и Веско.

Видео:

Тази вечер във „Фермата“ от 21:00 ч. „Полицията“ и „Армията“ ще се съюзът

Асен след „Фермата“

Един стриптизьор на село

Потърси видео запис от предаването онлайн – тук или тук

Снимки от епизода и дуела –

 
По темата: ,