Музикална академия: Кичка на нож с Дичо, попада в изолация

Менторите Катя, Мариана и Рут ще пеят в Музикална академия

Младите звезди  бойкотират Кичка за елиминациите

Само три дни преди големия финал на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ една от звездите – Поли Генова, Прея или Георги ще напусне шоуто.  За първи път на  елиминации  журито няма право да спаси никого, то ще коментира, но няма право да гласува.

На полуфинала всичко зависи от зрителския вот.  Кой ще напусне шоуто и кой ще  пее на финала за наградата от 100 000 лева ще  решат зрителите.

За първи път на елиминации звездите нямат да пеят  в дует с изпълнител от своята група.  Номинираните имат право да пеят с участници от Академията по свой избор.

Кичка е единствената, която  не влиза в нито едно от сценичните  желания на музикантите,  така в елиминационния концерт  ще участват всички без нея. Дали това е бойкот от страна на младите участници в Академията или класически пример за сблъсък на поколенията предстои да се изясни.

Кичка захапа Дичо

Мразя предателите, скърца със зъби певицата

В последното издание от шоуто в понеделник, Кичка Бодурова се нахвърли срещу Дичо със сълзи в очите. Певицата обвини досегашния си приятел в „Музикална академия“ в предателство.“Имам запис, да ти го пусна, за да чуеш какво си говорил за мен“, избухна Кичка. Дичо се оправдаваше през цялото време и отричаше да е говорил обидни неща за нея. „Не бих си го и помислил“, отсече бившият вокал на Д2.

Истината е, че Дичо даде „на заден ход“ и се опита да се измъкне от спора без особено достойнство. През изминалата седмица зрителите видяха, че певецът се възмущава как правилата били потъпкани – някои творят в общежитието на шоуто, а други участници разнасяли лаптопи с продукти, записани някъде навън. Теоретично всеки би могъл да помогне на Кичка, съгласи се и Прея.

В края на словесния скандал Дичо прегърна Кичка Бодурова, но малко по-късно тя остана сама и процеди злобно през зъби: „Най-много не понасям предателите“. 

Във вечерта на последните елиминации ще звучат песни от личния репертоар на менторите изпълнени заедно с последните отцелили в състезанието от съответната група.

Катя от Ритон ще пее с Кичка Бодурова “Някога, но не сега”.

Мариана Попова заедно с Поли Генова и Дичо ще пеят испанска песен “Lehos“, за което на китара ще им акомпанира  Дани Милев.

Рут Колева заедно  с Прея и Георги  ще изпълнят “Moving Forward”.

Тримата елиминирани ще се състезават както всеки път. Първото изпълнение е заедно с други звезди от Академията. Този, който спечели най-голяма зрителска подкрепа ще  се класира директно за финала, а другите двама ще представят по още едно парче.

Поли Генова реши първата и песен да е в компанията на номинираните Прея, Георги и Дичо. Заедно с тях тя ще изпълни песента на Кристина Агилера- Candy man. За втора песен Поли е приготвила авторската си „За нас”.

Прея избра рамо да й ударят Дичо, Поли и Георги за парчето на Cee-Lo Green ”Forget you”. Ако не бъде спасена втората песен на шоколадовата изпълнителка ще бъде на Сафо „Аз горя”.

Георги ще изпълни песента на John Legend ”Used to love you”, за да го подкрепят на сцената с него ще пеят Дичо, Поли и Прея. Втората песен  ще бъде на Васко Найденов “Почти забравена любов”.

Горещи последни елиминации дни преди финала  на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ. Кой ще отпадне  на последната права в състезанието и кой ще продължи предстои  да се види в ефира на TV7.

Гледай видео запис от предаването онлайн – 9 декември, скандал с Кичка

Гледай видео запис от предаването онлайн – 10 декември, концерт на живо