„Музикална академия“ пее на мача ЦСКА – Левски

Звезди пеят  акапелно химна преди мача ЦСКА-Левски.

Мария пожела да напусне шоуто и да й бъде изплатен хонорар

Минути преди началото на мача между отборите на ЦСКА  и Левски, звездите на реалити шоуто МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ ще изпълнят акапелно българския химн на Националния стадион.

В академията звездите се конкурират в три групи – легенди, актуални  и млади таланти, но на терена те ще излязат обединени,  за да покажат, че спортът трябва да събира, а не да разделя.

Осемте изпълнители Етиен Леви, Кичка Бодурова, Стенли, Дичо, Поли Генова и най-младите таланти Георги, Мария и Прея  тренират усърдно от няколко дни, за да звучат гордо на стадиона пред всички фенове  на двата отбора. На терена  до певците рамо до рамо ще застанат  футболни легенди от двата отбора.

Футболната среща ще се играе на националния стандион “Васил Левски” на 16 ноември /събота/  и ще бъде излъчван на живо в ефира на TV7  от 15,00 часа.

На големия концерт в петък участниците в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ представиха диско песни. За целта сцената се превърна в дансинг декориран с няколко огромни диско топки, а самите изпълнители блеснаха в клинове, чарлстони и други ретро тоалети.

С интересна хореография се представи Поли Генова, която бе подготвила и малка изненада на журито. Изпълнението й бе микс от две песни Daft Punk- “Get Lucky“ и Martin Solveg – „Jealosy”. Дичо изпя песента на Moloko- “Sing it back”, което бе предизвикателство, имайки предвид рокаджийския му нрав. Особено „очарован“ бе Фънки.

От групата на Легендите, Етиен се представи с диско класиката “One way ticket” на Eruption. Изпълнението не предвещаваше нищо добре още по време на репетиции, излъчени по ТВ7. И действително, педагогът се сгромоляса за пореден път в зрителските предпочитания и отиде на номинации. Кичка както обикновено не изневери на своя жанр и представи „Песента на щурците” на Роксана Белева. Това я отведе на първо място. Стенли също изпя българска песен, но със съвременно звучене – а именно Avenue feat.Deep Zone – “Бягство”.

Групата на талантите представи следните песни: Мария Драгнева- Whitney Huston- “I wanna dance with somebody”; Георги- Maroon 5- “Move like Jagger”. Чаровната Прея също представи микс от две песни- Jamiraquai- “Cosmic girl“ и Mojo- Lady”.

Неочаквано, по време на шоуто Мария не издържа на напрежението и заяви, че иска да излезе от академията. Нейните продуценти щели да платят неустойката, тя желае да напусне продукцията на ТВ7. След като бе извикана на сцената да обясни поведението си, младата дама размисли и реши да остане в „Музикална академия“. Обясни, че не се била наспала добре и в това се корени нейният проблем. В последствие Драгнева бе номинирана от журито като човека, пял най-зле на концерта.

Етиен също заяви, че желае да бъде изгонен и затова избра да се състезава с Дичо. По този начин на елиминации във вторник ще се изправят Дичо, Мария и Етиен Леви.

Гледай видео запис от предаването онлайн