Музикална приказка на живо: Hypnotic срещат JP3 в Коледната нощ!

Hypnotic с ново вдъхновение, празнуват Коледа с Живко Петров Трио

След любовната криза, момичетата от квартет Hypnotic са завладяни от ново вдъхновение. Очаровани от срещата си с триото JP3 и обединени от любовта си към музиката, те подготвят уникален проект в компанията на изключителните музиканти – маестро Живко Петров (пиано), Веселин Веселинов-Еко (контрабас) и Димитър Семов (барабани).

Често сравянвани с Bond, талантливите цигуларки са щастливи да покажат индивидуалния си стил и да заявят едно различно присъствие на музикалната сцена.

Hypnotic ще представи първия си самостоятелен концерт в Коледната нощ на 25 декември. Магнетичният момичешки квартет ще сподели своето изкуство с ценителите на красивата музика в столичния Sofia Live Club.

Първата част на празничния концерт ще е изразено джазова. Класическото модерно звучене на Hypnotic ще бъде оцветено с джаз вариациите на триото JP3. Акцент в тази първа част ще бъдат няколко страстни аржентински танга, които музикантите подготвят за изисканата публика. Специална изненада ще бъде гост-вокалът Simon Rain. Той ще изпълни парчета от новия си проект 1+1=1, за който чаровната четворка записа щрайхове през лятото.

През втората половина на вечерта Hypnotic ще нажежат клубната атмосфера с характерния за тях стил. Квартетът ще поднесе няколко нови пиеси на италианския композитор Маурицио Абени, работил със самия Андреа Бочели.

Специалното събитие ще е изискан празничен подарък към почитателите на класическото и джазово звучене. Музиката, която хипнотичните момичета правят е дълбоко чувствена и емоционална, въздействаща по особен начин върху сетива. „Libertango” на аржентинския композитор Астор Пиацола, Destiny, „Лудо Младо” са някои от популярните пиеси, които квартетът ще подари на своята публика в Рождественската нощ. Екслузивно ще бъде представена и най-новата пиеса на Hypnotic, написана от композитора на италианския тв сериал „Елиза” – Савио Рикарди.

Атрактивните музикантки ще посветят първия си самостоятелен концерт на И АЗ МОГА, в подкрепа на Центъра за деца с аутизъм, който фондацията създава в Пловдив.

 
По темата: