Музикална приказка: „Нощни птици“ кани на 5-годишен юбилей

„Нощни птици” по БНТ чества петгодишен юбилей в Салона на изкуствата на НДК

Единственият телевизионен локал „Нощни птици” ще отпразнува 5-годишния си юбилей и кани всички желаещи да се присъединят на 31 май (понеделник) от 20:00 ч. в Зала 2 на НДК.

Предвид сериозната възраст, която навърши, екипът на предаването се сети, че в брачния живот тази годишнина се нарича „дървена сватба” и счита за уместно да отпразнува любовните си отношения с Българската Национална Телевизия с юбилейно издание, на което най-любезно те кани да присъстваш.

Едно от малкото останали в родния ефир предавания, което все още говори за култура и изкуство, и то по един съвременен, дързък и непретенциозен начин, направи своя 200 брой и 5 години в ефир.

Тъй като през тези пет свои години Искра Ангелова и бендът на предаването не изневериха на добрия вкус, учтивия тон и интересните теми, както и не подцениха интелигентността на зрителите си, смеем да се надяваме, че те очаква едно истинско духовно преживяване. В дни на тежка световна финансова, духовна и морална криза имаш нужда от глътка свеж въздух. А „делото за помощ на давещите се, както добре знаеш, е дело на самите давещи се” 🙂

Мишо Шишков, Вяра Пантелеева, Борислав Бояджиев ще свирят заедно с любими гости на предаването: Васил Найденов, БТР, Стунджи и Елица, Милена и „Ревю”, „Насекомикс”, „Шоколадовите момчета”, „Free will society”, Валди Тотев, Данчо Караджов и „Сигнал”, Теди Москов и Георги Господинов.

Заповядай и си носи обувките за танци!

Концертът ще се излъчи на 6.06.10 по БНТ1.

Юбилейно издание по случай 5-годишнината на предаването на БНТ „Нощни птици” – „За изкуството – с любов”

Дата: 31.05.2010, понеделник
Място: Зала 2 на НДК
Час: 20:00-22:00
Билети: 10 лв. на касата на НДК

 
По темата: ,