Музикантът Васил Иванов лидер в „България търси талант“

Музикални изпълнения на Васил Иванов и Мария Драгнева надделяват във втория полуфинал на „България търси талант”

Рио Крю са първите полуфиналисти в „УЕБ талант на България”

На 24 април bTV излъчи втората полуфинална надпревара в „България търси талант”. В края на живото предаване линиите за гласуване бяха отворени за 10 минути. В четвъртък вечерта станаха ясни и новите двама полуфиналисти.

Безапелационният победител с рекорден засега брой зрителски гласове и правото да отиде на финал е изпълнението на музиканта, който може всичко – Васил Иванов. Певческият талант на Мария Драгнева от Добрич й донесе симпатиите на Хилда и Любо, които взеха решението да й дадат възможност да се състезава за титлата „талант на България”. Тя се пребори с „пъстротата” от гласове на фолклорната гордост на Търговище „Шарено герданче”, подкрепени от Краси Радков. Отново нямаше танцова формация, която да впечатли зрителите на шоуто. След като на първия полуфинал отпаднаха Рио Крю и Хил Криипс вчера отпаднаха и старозагорските представители Скери Шадоус.

Морските сирени от Варна Рио Крю, обаче, станаха първите полуфиналисти в играта „УЕБ талант на България”. Кой ще се нареди до тях ще стане ясно на 27 април (петък) в 22:00 часа, когато завършва интернет гласуването. В него участие взимат отпадналите в съответната седмица  8 кандидат таланти, а победителят в надпреварата печели участие във финала на предаването, където ще има възможността отново да представи своя номер и да получи специалната купа „Уеб талант на България“.

Гледай видео запис от елиминациите онлайн

Мария от Добрич: