N-JOY („Енджой“) футбол тур – градове и дати

Нови футболни звезди изгряват в „N-JOY футбол тур 2014“!

Мащабната инициатива на радио N-JOYотново ще завладее страната с истински спортен хъс и футболни емоции, а София ще посрещне най-добрите за вълнуващ финал

Малко преди предстоящото световно първенство по футбол, радио N-JOYотправя голямо предизвикателство към запалените фенове на спорта с второ издание на мащабната инициатива N-JOY футбол тур“. Турнирът тази година ще премине за първи път през още два града, а София ще посрещне най-добрите отбори за един вълнуващ финал. Инициативата се провежда в партньорство с Фондация „Димитър Бербатов“.

За да премерят спортния си дух и желание за победа, N-JOY футбол тур 2014“ кани всички млади таланти и запалени фенове на футбола, на възраст между 16 и 20 години. Регистрацията за участие се осъществява чрез попълване на формуляр на адрес http://www.njoy.bg/footballtour . Публиката на футболните срещи от турнира също ще може да се включи в спортни игри с награди.

Осем големи български града ще станат домакини на турнира, който ще запали всички с истински спортен хъс – София, Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Стара Загора, Хасково и Благоевград. Силни футболни емоции и страхотни награди от Nike и радио N-JOYще зарадват хиляди фенове в страната.

Мащабната инициатива на най-голяматамузикална радиоверига в Българияще бъде открита с футболен турнир в Пловдив на 3 май 2014 г. в Спортен център „Арена“. Кой е най-добрият младежки отбор в Хасково, ще стане ясно на 4 май 2014 г. на игрището на Професионалната гимназия по дървообработване и строителство. Във Варна турнирът ще се проведе на 10 май 2014 г. на общинското игрище на Техническия университет, а на 11 май 2014 г. домакин ще бъде град Русе, стадион „Берое“. Младежките отбори от Стара Загора ще се включат в спортната инициатива с футболни срещи на 17 май 2014 г. на стадион „Берое“, а в Бургас на 18 май 2014 г., Спортен комплекс „Славейков“. За първи път в турнира ще вземат участие и младежите от Благоевград на 31 май 2014 г., Спортен комплекс „Арена парк“. Най-добрият отбор в София ще бъде отлъчен след футболна битка на 1 юни 2014 г., спортен комплекс RD Sport.

03.05. Пловдив – Спортен Център „Арена“ в ЖК Тракия
04.05. Хасково – Професионална гимназия по дървообработване и строителство.
10.05. Варна – Общинско игрище на Техническия университет
11.05. Русе – Стадион „Дунав“
17.05. Стара Загора – стадион „Берое“
18.05. Бургас – СК „Славейков“
31.05. Благоевград – СК „Арена парк“ университет в Студентски град
01.06. София – RD Sport
07.06. Големият финал, от който ще се излъчи един отбор победител в турнира – RD Sport

 
По темата: