„На кафе“ отлита за снимачната площадка на „Незабравима“


И в живота Еда и Мелда са като сестри

В момента се снимат новите епизоди от втория сезон, който Нова тв ще излъчи веднага, след като бъде готов; екип на „На кафе” замина  за Истанбул…

Турските актриси Синем Йозтуфан и Йозлем Йълмаз, които в сериала „Незабравима” изпълняват ролите на две сестри Мелда и Еда, влюбени в един и същ мъж, и в живота са като сестри.

На снимачната площадка Синем и Йозлем, които са много близки приятелки, пристигат и си тръгват заедно.

„И на враговете ни да не дава Аллах такава любов“, казват актрисите пред вестник „Сабах“.

В живота нямам по-голяма сестра, но имам по-големи братя. Ако трябва да преживея в действителност подобна любов, това ще бъде моят край”, казва Йозлем.

Макар и съвсем млада – само на 23 години

Йозлем има вече участия в осем сериала

Тя (на снимката горе) е завършила актьорско майсторство и е една от най-перспективните турски актриси.

„Не мога и да си помисля да преживея подобно нещо в живота си, казва Синем. В края на тази любов, който и да спечели, ще бъде нещастен”.

Синем, която на 22 април ще навърши 30 години, е влязла в телевизионната филмова индустрия, след като е получила няколко награди на различни конкурси за красота. През 1998 г. става трета на конкурса за Мис Турция. Още през следващата година е поканена да участва в сериал и досега в биографията си има седем телевизионни проекта. След четиригодишна връзка с телевизионния журналист Ирем Канан, тя се омъжва за него през 2006 г. Двамата имат едногодишен син.

Когато била малка, Синем играела футбол с момчетата от махалата, докато брат й предпочитал да си седи вкъщи, разказва актрисата в интервю за турски медии.

И сега

Синем е голяма почитателка на футбола

Тя е гореща привърженичка на „Каршъяка” в родния й град Измир, както и на истанбулския „Галатасарай”. И сега, когато й остане време от ангажиментите й в снимките на „Незабравима“ и в грижите около сина й, отива на стадиона, за да гледа любимия си в детството отбор.

Синем живее в Истанбул от 1997 г., когато след няколко успешни представяния на конкурси за красота, е поканена да участва в първия си телевизионен сериал „Така ли щеше да бъде“. Оттогава тя участва в шест сериала, последният от които е „Незабравима„.

По време на снимките на сериала „Голямата лъжа“ през 2006 г. внезапно неразположение на актрисата предизвика у лекарите опасения за тумор, но изследванията отхвърлят тази възможност.

Върнах се към живота

Не знаем как да ценим здравето си. Подобни случаи ни напомнят колко е важно здравето“, каза Синем за медиите след няколкодневно напрегнато очакване на резултатите.

Името на актрисата, чиято популярност нараства, рядко се среща по светските страници. „Появата на клюки зависи от човека“, обяснява Синем.

Тя казва също, че въпреки опита, натрупан на снимачните площадки, още не може да се нарече актриса. Само напредвам по пътя на актьорското майсторство, добавя Синем.

В момента в Турция се снимат новите епизоди от втория сезон на „Незабравима” , който Нова телевизия ще излъчи веднага след като бъде готов.

Поради големия зрителски интерес екип на предаването „На кафе” замина за Истанбул, където ще направи репортажи от снимачната площадка и интервюта със Синем Йозтуфан, Йозлем Йълмаз и Серхан Яваш, който изпълнява ролята на Харун.

Материалите ще бъдат излъчени в предаването на Гала в края на идната седмица.

 
По темата: ,