„На кафе“ показва трагедията на недоносените бебета

На 4-ти май в „На кафе“:

1. Рубриката „Моето бебе“ – По повод многобройните зрителски писма, Гала ще разгледа темата за недоносените бебета. На какво се дължи тревожната стастистика за все повече увеличаващия се брой недоносени бебета у нас? Какви са рисковете и грижите за тези новородени? Какво трябва да знаят майките?

Ще проследим личната история на зрителка на „На кафе“ и ще разберем съвети на най-добрия специалист неонатолог доц. Ралица Георгиева.

Оказа се, че болница от ранга на „Майчина дом“ разполага с един единствен транспортен руски 30 годишен кувьоз, който се ползва и от други специализирани здравни заведения. Затова „На кафе“ стартира кампания за набиране на средства необходими за закупуване на нов и модерен кувьоз, жизнено необходим за съдбата на новородените недоносени бебета.

2. Специален гост – певицата Милена Славова. Как разделя грижите по подготовката на новия си албум и отглеждането на 3- годишната Куин? Милена ще се върне към детството си, където ще я изненадат с любимите й детски игри – стрелба с фунийки и прашка. Тя пък ще сготви любимото й подлютено агнешко с 5 вида пресни билки и люти чушки.

 
По темата: ,