„На кафе“ представя: програмата за новата седмица (теми, гости)

Очаквай в „На кафе” – от 24 до 29 май

Понеделник

Знаем ли какво е водолечение и от колко вода се нуждае организма, за да функционира правилно? Всички тайни за водата ще разкрие д-р Папазова в рубриката си в предаването.

Вторник

Органичният германий като универсално средство за борба срещу стреса и свободните радикали в организма ни.

Сряда

Впечатленията на Криси Патрашкова от фестивала в Кан, коментари за самото събитие, филмите, наградените и цялостната атмосфера на крайбрежния град.

Четвъртък

Специалният гост в „На кафе” – Нели Рангелова, ще разкаже за строгата програма във фитнеса, която я държи в перфектна форма и за любимите си хора. Специалната изненада е свързана с неин изключително близък приятел, с когото са се скарали наскоро и който ще й поиска прошка в ефир…

Петък

Основната тема в предаването ще бъде инсеминацията – още един метод, който дава шанс на безплодните двойки. При обикновен сексуален контакт само част от сперматозоидите успяват да стигнат до женския генитален тракт. Чрез вътрематочната инсеминация се увеличава броя на сперматозоидите, достигнали фалопиевите тръби, където се осъществява оплождането. Вътрематочната инсеминация се препоръчва при двойки с неизяснен инфертилитет, които са правили неуспешни опити за забременяване поне една година.

 
По темата: