„На лов за автомобили“ и „Надпревара за находки“ по HISTORY

History SD & HD
Програмни акценти – септември 2013 г.

Нова и ексклузивна поредица
КАМИОНИ ПО ЛЕДА
7-и сезон. Четвъртък, от 19 септември, 00,00 ч.

Хитовото предаване “Камиони по леда” се завръща с истории за епични предизвикателства по опасни пътища в изцяло нов сезон, в който съперничеството между шофьорите става все по-ожесточено. Бившият шофьор от “Полар индъстрис” и легенда в “Камиони по леда” Хю Роланд се изправя срещу собственика на “Полар индъстрис” Марк Кохейкевич заедно със служителите Алекс Дебогорски и Лиса Кели. Новата битка между компаниите превозвачи ще се води по смъртноопасните ледени магистрали на Канада и нищо чудно да предопредели бъдещето както на “Полар индъстрис”, така и на съвсем новия бизнес на Хю Роланд, докато двете фирми се съревновават за позицията на водещо транспортно предприятие в региона. Няма задание, което да не може да се изпълни, нито път, който да е твърде опасен, нито твърде тънък лед в тази надпревара за надмощие по зимните пътища.

ПЛАНИНАРИ
2-ри сезон. вторник, от 17 септември, 00,00 ч.

Новият сезон идва с още по-сериозни предизвикателства за планинците – както за вече познатите ни лица, така и за новите сред тях. Към любимите ни герои Том Оър, Марти Мелирото и Юстъс Конуей се присъединяват нови специалисти по оцеляване. Рич Люис, опитен ловец на лъвове, използва уменията си за проследяване на една конкретна котка – Трипръстия, лъва, убил най-доброто му куче. Тази година към планинците се присъединява и Джордж Мишо, трапер, чието хоби са северноамериканските техники за поставяне на капани и лов. Друг нов герой е Чарли Тъкър, отказал се от единствената работа, позната му в живота, за да сбъдне мечтата си да ловува животни за кожи “на пълен работен ден” в горите на Северен Мейн. Използвайки древни
умения и с помощта на вроден усет за дивата природа, тези мъже продължават да живеят по избрания от тях начин в някои от най-суровите и непрощаващи райони на Америка.

НАДПРЕВАРА ЗА НАХОДКИ
4-и сезон. вторник, от 3 септември, 23,00 ч.

Най-популярната поредица на HISTORY за търсене на съкровища се завръща и участниците в търговете са готови за още изпълнени с адреналин преживявания. В четвърти сезон на “Надпревара за находки” Даръл е отново на сцената, след като постига най-голямата печалба в историята на шоуто и отново участва в търгове заедно с Бари, Набила, Джаръд и Бранди, в търсене на нови доходни сделки в складовете из Калифорния. След като Даръл се сдобива с истинско богатство в трети сезон, неговите съперници са още по-твърдо решени да постигнат още по-големи успехи и харчат още повече пари отпреди за хранилища. Дали ще открият съкровища или единствено неща, годни за боклука?

НА ЛОВ ЗА АВТОМОБИЛИ
2-ри сезон. Четвъртък, от 5 септември, 23,00 ч.

Дани Кокър – Графа, легендата от Лас Вегас, който намира, възстановява и персонализира автомобили и мотоциклети класика, след което ги превръща в печалба, се завръща с втори сезон на “На лов за автомобили”. Заедно с Дани ще видим отново Кевин, Скот, Роли и Рогатия Майк в новите епизоди, в които всички те купуват, персонализират и продават бързо-бързо различни коли с една цел – максимални приходи. Освен най-различните американски “мускулести” автомобили в този сезон Дани се пробва и с по-необичайни возила, сред които състезателен автомобил – сапунерка, полицейски велосипед и дори пожарна кола!

 
По темата: