На живо: Футболист на годината по БНТ

 „Футболист на годината” отново в ефира на БНТ

Церемонията ще се излъчи на живо на 17-ти февруари

Българската национална телевизия си връща правата върху церемонията „Футболист на годината“. Обществената медия ще излъчи награждаването на живо от Централния военен клуб на 17-ти февруари /вторник/. Зрителите могат да гледат прякото предаване от 19:00 часа по БНТ1, а всички реакции преди и след церемонията ще имат възможност да проследят по БНТ HD от 18:45 до 20:30 часа.

Водещи са футболните коментатори на БНТ  Ивайло Ангелов и Валери Генов, а репортер –  Антония Близнакова. Асистентка на водещите е  Мис Национален отбор по футбол – Радостина Тодорова, която бе избрана отново в ефира на обществената телевизия през лятото на 2014 година.

Пет минути преди 20:00 часа президентът на БФС Борислав Михайлов ще обяви наследника на защитника Иван Иванов и 54-ия победител в традиционната анкета сред футболните журналисти у нас. В класирането ще бъдат отличени и най-обещаващият млад играч, най-добрият вратар, защитник, полузащитник, нападател и чужденец на „А“ група , както и треньор номер 1 във футбола за годината.

Пианистът Мишо Шишков и неговият оркестър  ще поддържат настроението в залата и пред телевизионния екран. Те забавляваха аудиторията на БНТ и в предаванията от световното първенство в Бразилия. Изпълнението на Bloco Brincadeira Sofia – групата млади, позитивни и усмихнати хора, които пресъздават бразилската Батукада в България, ще припомни за емоциите от най-гледания шампионат.  Церемонията се организира от Българския футболен съюз и „ДАКС Медия.

Гледайте церемонията „Футболист на годината” на 17-ти февруари /вторник/ по БНТ1 от 19:00 часа и по БНТ HD от 18:45 часа!