На живо от Арена Армеец: Night of the Jumps по ТВ7

Шампионът от Световния шампионат по мотокрос фрийстал ще бъде определен в София за втори път

TV7 излъчва Night of the Jumps на 14 декември

За втора поредна година TV7 подава ръка на Световния шампионат по мотокрос фрийстайл и ще излъчи в ефира на телевизията атрактивната Night of the Jumps.

Състезанието ще се излъчи на живо на 14 декември от 21:00. За втора поредна година шампионът ще бъде избран в България, след като Либор Подмол реално загуби пред собствена публика в Чехия.

В момента общо четирима състезатели имат реалния шанс да станат шампиони в София. Либор Подмол (Чехия) вече не води  в класирането,  с една точка пред него е  Давид Риналдо (Франция), трети е Изо Брайс (Франция), а четвърти Микаел Мелеро  (Испания), като Мелеро записа първата си победа в Night of the Jumps, на 8 ноември, в Либерец, Чехия. В голямата игра на Night of the Jumps след немалка пауза се завръща и Реми Бизуар (Франция), който в София винаги е бил един от любимците на публиката.

В Grand Prix Bulgaria 2013 ще вземат участие няколко нови за българската публика имена. Сред тях изпъква името на един от топ десет състезателите във фристайла – Дани Торез от Испания, трикратен победител в Madrid  X-Fighters и бронзов медалист от Х-Games през 2011. Освен Дани Торез, още едно ново интересно име в листата за София е германският състезател Кай Хаасе, който успя да подобри рекорда на Масимо Бианкончини от Италия (7.80 метра) в състезанието MAXXIS Висок скок. В шоуто в София се очаква да вземат участие и Роб Аделберг (Австралия) и Джеймс Картър (САЩ).

Традиционно един късметлия от публиката ще си замине от зала „Арена Армеец“ с нов автомобил Great Wall, като тази година моделът, предоставен от Литекс Моторс, е  Hover 6. Всички закупени билети за шоуто участват в томболата за автомобила.  Вратите на залата отварят в 17:00, а официалното откриване е от 19:00.

TV7 предава най-атрактивната част от Night Of The Jumps с 9 HD камери

За втора поредна година зрителите на TV7 ще станат свидетели на живо на най-интересното от Световния шампионат по мотокрос фрийстайл. Непосредствено преди финала на състезанието, зрителите ще имат възможност да наблюдават една от най-атрактивните части от Night of the Jumps, а именно състезанието Best Whip, което ще бъде ще бъде предавано на живо в ефира на TV7 с 9 HD камери. Излъчването е на 14 декември от 21:00. Не е за пренебрегване и фактът, че ни очаква напрегната финална фаза на шампионата за 2013, след като за втора поредна година шампионът ще бъде избран в България. В момента общо трима състезатели имат реалния шанс да станат шампиони в София.

 
По темата: