Надя описва Андрей Арнаудов като разхвърлян работохолик

Надя: Андрей е станал по-сериозен и отговорен

Прекрасната Надя, която дълго време свързвахме със светското предаване „Елит“ отново се завърна на телевизионния екран, този път с рубриката си „Градът говори за…“ в предаването „Усещане за жена“. Ексклузивно за списание GRAZIA Надя разказа за професионалните предизвикателства, любовта и свободното време.

„Харесва ми да работя в телевизията, радвам се, че се върнах, дано и хората да са доволни от това. Винаги съм се занимавала с телевизия и знам, че ми харесва“, споделя красивата водеща. За нея сякаш годината минава под надслова на завръщанията, защото Надя наскоро отново се събра със старата си любов Андрей Арнаудов. За отношенията им брюнетката е лаконична, но не скрива, че и двамата са пораснали много и това им помага изключително за изграждането на хармонична връзка.

„Станал е по-сериозен и по-отговорен. Той е хаотичен в чисто битова среда, но успява да свърши толкова много неща в работен план, че дори аз се изумявам понякога.“, споделя Надя за Андрей. През свободното си време тя обича да пазарува, а нещото, което истински я изнервя е бездействието. „Мога да седя на едно място и да не правя нищо, но в същото време този период не може да продължи дълго. От друга страна, когато започна да правя нещо, съм истерично организирана във всичко.“.

В новия ноемврийски брой на GRAZIA ще узнаете кои са номинираните дами в конкурсът „Жена на годината 2013. Изданието публикува още и интервю с огненото момиче Люси Дяковска и с любимецът на Холивуд – Раян Гослинг, който споделя за новото си амплоа на режисьор и защо не се възприема като секссимвол. И още  – най-актуалното от модния и козметичен свят плюс новата повелителка на добрия стил – Мирослава дума.

 
По темата: ,