Наглъфал съм се като бибе с дуди в „Аз обичам България“!

Масово мърдане на уши в „Аз обичам България” във фаталния петък, 13-ти

Изцяло музикално – актьорски ще бъде отборът на Андрей Слабаков в новия епизод на „Аз обичам България”. За отбелязване на дългоочакваната първа победа ще му помагат Дони, Нети и Марта Вачкова. Срещу тях, предвождани от  категоричния лидер досега Юлиан Константинов, ще се изправят Люси Дяковска, Мира Радева и Димитър Цонев.

На фаталния петък 13-ти участниците масово ще си мърдат ушите, припомняйки си откъс от филма „Таралежите се раждат без бодли”. Майстор в това ще се окаже не само Митко Цонев, но също така Нети и Юлиан Константинов. За дългоочакваната победа отборът на Андрей Слабаков ще се нахъса с песента „Боят настана”, като тон ще даде самият Дони. Той ще бъде и абсолютният лидер в музикалните задачи, като ще остави само два пъти шанс на Юлиан Константинов да натисне пръв зеления бутон.

На Дони и Митко Цонев ще се падне трудната задача да преведат на книжовен български език изразите „Наглъфал съм се като бибе с дуди” и „Не мой ма бара, оть ма е скокуть”. Значението на трите златни звезди в емблемата на футболния отбор на ЦСКА пък ще накарат Митко Цонев и Марта Вачкова сериозно да се замислят. Макар обаче футболът да не е силната й страна, чаровната водеща ще направи блестящо представяне в рунда „Прочути сънародници”.

Колко процента от българите се чувстват щастливи ще разберем в последния решителен кръг, когато колелото за пореден път ще определи крайния резултат.

За кого петък 13-ти ще се окаже фатален – гледайте „Аз обичам България” в ефира на Нова телевизия.

Запис от предаването (епизод 8):