Наградата в Биг Брадър ол старс предизвика ирония

Голямата награда на Big Brother All Stars 2013 ще бъде съобщена в петък вечер, от 20:00 часа по Нова ТВ

В петък вечер от 20:00 часа по Нова ТВ ще бъде обявена голямата награда за звездите на Big Brother All Stars 2013. Съквартирантите ще научат от Big Brother какъв ще бъде трофеят на победителя и много от тях ще се окажат развълнувани и още по-мотивирани да спечелят първото място на сезона. За Денди и част от Съквартирантите това ще бъде повод  да изразят цялата си ирония и насъбрани впечатления от Къщата. Каква ще бъде голямата награда и кои ще бъдат най-ентусиазираните звезди, ще разберем довечера в ефира на Нова ТВ.

Седмичната Мисия, която предстои за Съквартирантите, за първи път ще разтопи ледовете в Къщата. В играта, наречена „Камък, ножица, хартия“, участниците ще се разделят на три отбора, за да се преборят за седмичен бюджет или да се задоволят със солетите, като единствен деликатес за следващите дни. Къщата ще бъде разделена на три зони, а всеки отбор ще има свои отличителни знаци. Членовете ще бъдат вързани с въжета и ще трябва да се придвижват в комплект, независимо накъде се отправят.

По ирония Пенка ще се окаже в един отбор със своите противници в шоуто – двете Златки и Маги Желязкова. Те ще използват момента на уединение, за да дадат на Пенка своите съвети по повод поведението й и отношението към останалите.

Как ще се развие разговорът в женската компания? Дали ще последва неочаквано примирие или ще настъпи още по-голям разрив в позициите на нежната половина от Къщата? – зрителите ще разберат от 20:00 часа по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: