Намери подарък за Свети Валентин! Ела на Руски паметник

Акробатичен пърформанс открива изложбата  “Обичам те” , за да събере пари за облагородяването на зелените пространства в столицата

Арт-пространство „ТВОРИЛНИЦАТА“ на Руски паметник, фондация  “АртЕкоСвят” и Green Dream Gallery ще открият изложбата на любовта „Обичам те“  в петък, 12-и февруари от 19.30ч. Органзаторите ще се постараят да пренасочат любовните стрели от закупуването на уникатите в изложбата към природата в столицата и екообразованието на малчуганите в града.

Изложбата събира автори от различни възрасти, интереси и артистичен бекграунд в опитите им да изразят смисъла на думите“Обичам те” през изкуството.

Авторите и организаторите влагат обаче по-широк смисъл в тези думи и вярват, че любовта може да бъде не само към определени хора, но и към заобикалящия ни свят и среда. Това е и причината, набраните средства да бъдат използвани в кампанията  “За София” и  включването в нея на деца и младежи за запазване и развитие на екокултурата в столицата.

Акцията ще позволи на клуб „Младежки алтеративи“, чиито членове са деца и младежи до 16 години   да развият и усъвършенстват дейностите си за нашия град. Те вече имат натрупан опит в опазването и облагородяването на “зелените” пространства в столицата.

На изложбата ще намерите подарък  за всеки!

ИЗЛОЖБАТА  “Обичам те” ще бъде открита официално с акробатичния пърформанс на трапец на Бенита Примо  на  12.02.2010г. от 19:30ч.

Мероприятието ще се състои на 12 , 13 и 14 февруари от 10:00 до 21:00 часа в Арт  – пространство: “ТВОРИЛНИЦАТА” на пл.”Руски паметник” ул.”Владайска” №79.

 
По темата: