Нана от Станция НОВА призна, че е крадла

Нана държи в дома си крадена чаша и автографи на футболистите от Манчестър

Нана призна в авторската рубрика на Нина Никол за сп. ОК!, че страшно обича, когато пътува в чужбина „да си открадне по нещичко”, което да й остане за спомен. Последните трофеи, с които се е сдобила, са бирена чаша и рибка.

“Няколко часа преди аз да открадна тази чаша от Барселона, мен ме обраха. С Джон бяхме на улицата с заведенията, където ми откраднаха цялата чанта и той, за да ми подобри настроението ме заведе да ядем стекове и да пием бира. Една чаша бира струваше феноменалните 8-10 евро, нищо че беше в огромна чаша, беше страшно скъпо. Аз естествено се възмутих от цената и започнахме да се шегуваме със съседната маса, че явно в цената на бирата влиза и чашата. Два часа по-късно след много изпити бири и бесни на цената, си тръгнахме с две чаши, като едната е моята” – изпадна в подробности водещата от Станция Нова.

“Рибата, която е леко счупена също си я откраднах, този път от хотел на Бахамите. И тази рибка хората там я използваха да си слагат в отворента й уста телта за чистене на чаши, чинии. Страшно много ми хареса като идея и в крайна сметка си я свих. Разбира се, винаги човек като напуска хотела, в този случай тази къщичка, винаги трябва да оставя пари, за хората, които са се грижили за него. Така че то нещата се компенсират с бакшиша. Преди няколко месеца обаче мъжът ми ме направи на абсолютен шаран, че са му се обадили от хотела и си търсят рибата, че трябва да я върнем, аз обаче така се притесних, казах му, че трябва да я платим, че не мога да се разделя с рибата, абе вързах му се с една дума” – допълни Нана.

Сред останалите й любими предмети са ръчно изработена лъжичка със седеф от Палма де Майорка, диск на Хилда Казасян, боксови ръкавици с автографитена Иван и Андрей, които си е спечелила на търг, българо-английски разговорник, слънчев пейзаж от о-в Капри, сватбената диадема с уши на Мини Маус и футболната топка на Манчестър Юнайтед.

“Аз и моят съпруг сме почитатели на Манчестър Юнайтед, а на пиедестал в къщи е поставен Уейн Руни. В момента, в който се роди сина ми, първите думи на Джон бяха, че ще гледат заедно световното. След има-няма три месеца донесе в къщи топка, която я беше закупил на търг и като я видях полудях тотално, защото върху нея бяха автографите на всички футболисти. Смятам, че това е страхотен спомен за детето, пък и то много се впечатлява, защото е червена” – каза Нана.

Откраднатата риба:

Откраднатата чаша:

На снимката горе: Нана на сватбата й