Нана: Станах по-добър и смислен човек след диагнозата рак

Dancing Stars е поредната ми битка

Диагнозата рак ме направи по-добра

„Съгласих се да участвам в Dancing Stars, защото това е поредната битка в живота ми. Аз съм човек борец, който има нужда от предизвикателства в живота, за да има цел и посока. Тези битки ми помагат да намеря себе си. Аз не съм в Dancing Stars, за да се боря с другите, аз съм там да се боря със себе си, със собствените си възможности, със собствените си притеснения, със собствената си форма. Така че за мен това е една борба, едно предизвикателство. Искам да докажа на себе си, че мога да успея и на тази сцена”, разказа телевизионната водеща Нана при гостуването си в предаването „Дикоff” по Нова тв.

В момента Нана е една от звездите, участващи в най-бляскавото танцувално шоу по Нова. През 2012 година тя беше диагностицирана с рак на гърдата. Нейната борбеност й спечели възхищението на обществеността. Водещата създаде фондация „Една от осем”, която помага на жени болни от рак на гърдата.

„Еволюирах след поставянето на диагнозата. Станах по-добър, по-смислен човек. Затова казвам на жените, когато дойдат в нашия клуб: „Може да се чувствате в момента много зле, но ще дойде един момент, когато ще видите какво ви дава тази диагноза”. Защото тя дава. Дава сила, дава посока, дава приятели, дава характер”, сподели Нана.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Инфо: Агенция Дартс нюз

 
По темата: ,