Напусналият MasterChef Виктор Ангелов проговори за Hell’s Kitchen – видео

“Hell’s Kitchen е най-грандиозното кулинарно шоу, в него ще предизвикваме професионални готвачи и кулинарни таланти, да покажат максимума от себе си пред погледа на цяла България”, разкрива шеф Виктор Ангелов.

Виктор Ангелов е първият българин шеф в кухнята на петзвезден хотел в цял свят. Трикратен притежател на титлата “Ресторант на годината”. В гилдията е познат като “абсолютен педант в кухнята”. Нарича собствените си кулинарни шедьоври просто „вкусно похапване“.

Сега се изправя пред ново предизвикателство като водещ на световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen България, което стартира през пролетта на 2018 година. Победителят ще получи 100 000 лева и договор в ресторанта на шеф Ангелов. Всички желаещи да участват, могат да се запишат за кастинг.

“Човек трябва да е педант в това, което върши. Поемайки ангажимент като главен готвач в един ресторант – ти трябва да си съвършен”, смята известният кулинар.

“В Hell’s Кitchen ще изисквам дисциплина, отборна игра, защото за да спечелиш това състезание, трябва да си отборен играч. Това, което ме вбесява, е равнодушието на хората и липсата на старание. Незнанието не е проблем. Човек се учи, докато е жив”, разкрива шеф Ангелов.

“Гордън Рамзи си е Гордън Рамзи – винаги съм се възхищавал на неговия неуморим дух. Когато си направил добрият отбор, тогава нещата започват да се движат гладко. Когато имаш един добър отбор, нещата се случват както трябва”, смята известният кулинар. „Дори шкембе чорбата може да бъде гурме“, каза шефът.

ТВ звездата все още не е разкрил – за пари, или за много пари е напуснал Мастър Шеф. Предаването, което го направи известен. Или може би причината е е друга?

По инфо на агенция БЛИЦ