Народът влиза във форма с фитнес DVD на Лияна


Лияна стана фитнес инструктор
Певицата пуска dvd с гимнастика в понеделник

Красивата изпълнителка на „Сънни мюзик” Лияна вече събра цяла фитнес група, с която три пъти седмично играе комплекс от гимнастически упражнения от своето dvd. Продуктът може да бъде намерен от понеделник в магазинната мрежа на цялата страна.

Две приятелки на бившата шампионка на 800 м. в леката атлетика първи се запалили по гимнастиката за стройна фигура и тонус, а постепенно се събрала и групата.

След видимия ефект от заниманията, към девойките се присъединили и цял отбор манекенки – приятелки на сестрата на певицата – Зорница Попова от „Ексграунд”.

Колежките на Лияна – Нел, Еми Стамболова и Ивона, както и част от националния отбор по акробатика, чиято хореографка Анелия Монова състави вълшебния комплекс, също поддържат форма заедно с нея.

Режисьорът на студио „Провижън груп” Янко Богданов снима dvd-то с уникалната програма за всички мускулни групи сред прекласната природа на Бистрица и Мальовица.

Фолкзвездата, чийто нов провокативен клип – „Бързай, бързай” наскоро се завъртя по телевизиите и е също негово дело, и учениците й издържат на темпото в залата, благодарение на напитката с фибри и L-карнитин – TIPS.

35-минутният комплекс е предназначен за всички жени и мъже без ограничение. Той спокойно може да се играе вкъщи, като за целта са нужни спортен екип, гирички и постелка.

Лияна е благодарна и за съдействието на фирма Adidas, които й осигуриха спорния екип, както и на спонсорите от Mazda. Гримьорът Мис Бони пък се погрижи за визията й.

Процудентът на певицата от „Сънни мюзик” Крум Крумов издаде, че за ценители са издадени няколко бройки и на блурей в HD формат в ограничен тираж.

Лияна разкри, че в момента паралелно работи и върху песните от новия си албум, който е почти готов.

Снимка: Провижън груп и Сънни мюзик