„Нашето момиче“ Лина от „Любовни игри“ показва къде живее

Сватбени емоции и ново лице в осмия епизод на „Нашите момичета: Лица от екрана” по bTV

Сватбени вълнения и ново лице ще видят зрителите тази неделя, 8 май, в новия епизод на „Нашите момичета: Лица от екрана” от 11:00 часа по bTV.

Камерата на предаването заварва Златка старателно да приготвя сватбена трапеза. За нея денят е специален, защото тя ще представи своята сватбена агенция на специално изложение за фирми от бранша. Златка е много развълнувана и признава, че участва на подобно събитие за първи път.

Тази неделя зрителите на bTV ще видят как Жени се подготвя за предаването си по телевизия „Планета”  с пълна сила и пробва тоалет след тоалет, докато избере най-подходящия. Водещата признава, че най-голямото й удоволствие е при избора на стайлинг. След изтощителното пробване на тоалети, Жени се запътва на работен обяд със своите приятелки. Какви традиции има женската компания на водещата и къде обичат да почиват?

Новото лице на „Нашите момичета: Лица от екрана” – Лина Златева, е привлекателна актриса, която показа сили във „Форд Бояр” и любовни познания в „Любовни игри”. Тя посреща екипа на предаването в своя дом, където е подготвила специална изненада. Лина издава, че обича хубавата храна, хубавата компания и хубавото вино. Какво още разказва щурата Лина за професията на водеща и с какво се занимава в момента, зрителите ще разберат тази неделя, от 11:00 часа, в осмия епизод на „Нашите момичета: Лица от екрана” по bTV.

Запис от предаването ще намериш тук

 
По темата: