„Нашият живот“ на Криско – видео хит

Актриса от Лондон е първата ученическа любов на Криско

Изпълнителят в ново амплоа в новия си клип „Нашият живот“

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=9ZeRvXuZr5U

Изцяло в нова светлина ще видят феновете Криско в новото му видео „Нашият живот“. Хитовият изпълнител и жури в X Factor представя за първи път новата си песен на 21 октомври, в която той се връща към своето детство и ученическите си години в родното Габрово.

Парчето е много по-различно от всичко, което сме чували от Криско досега. Прочувствено и емоционално, в него той разказва собствената си история – за детството си в Габрово, израстването в живота и решението му да остане и да се развива в България, за разлика от много от съучениците и приятелите си от онези години.

Специална роля във видеото има актрисата София Василева, която изиграва първата ученическа любов на Криско. Тя е завършила Royal Central School of Speech and Drama в Лондон, а на българската публика е позната от миналите й проекти – водеща на култовото предаване „Споко“, „Рекламна пауза“ и „Мотор шоу“, както и запомнящата се реклама „О, Пепи“. В момента София приключва снимките на пълнометражен филм и организира независими арт проекти.

Двадесет и пет от сладурите от „Бон-Бон“ пътуваха до Габрово, за да участват в заснемането на видеото към песента. Голяма част от снимките се състояха в „Априловска гимназия“, която е първото светско училище в България /основана 1835г/. Един от възпитаниците й е и Криско, който се гордее, че е завършил точно това училище. Съвременните ученици пък страшно се зарадваха на срещата с един от любимците си. Десетки деца се присъединиха като статисти към снимките. Малките певци пък се запознали с родителите на Криско, които също са музиканти. Част от „Бонбоните“ са запалени по скейтборда. Те даже са сформирали група с недвусмисленото заглавие „Crazy Skaters“. Ще ги видим във видеото да изпълняват любимите си скейт-трикове.

Видеото ни среща и с учителката на Криско в Националната априловска гимназия в Габрово. Режисьор на клипа е Кирил Киров – Кико, който е отговорен за неповторимите представяния и на участниците в трите сезона на X Factor, както и за първите стъпки на Криско в актьорското майсторство – на сцената на „Като две капки вода“.

„Най-хубавото в „Нашият живот“ е детството. Затова замислихме и направихме песента с всички щуротии, в които живее и фантазира всяко дете“, коментира Криско.

Премиерата на песента ще се случи именно на голямата сцена на X Factor, четвъртък вечер, 22-ри октомври, когато „Бонбоните“ ще я преобразят в истинска детска площадка от 90-те години на миналия век. Близо 30 деца ще пеят и танцуват с Криско. Ще има скейтборд, игра на дама, скачане на въже и още куп други неща, с които децата от онова време се забавляваха до здрач. Оригиналната постановка е дело на хореографа на „Бон-Бон“ Жасмина Стоянова.

Това не е първият проект на Криско и „Бон-Бон“. Съвместната им работа започва преди година. Тогава хитмейкърът написа песен за Izzy, която както и другите му парчета завладя тийнейджърите.