Наско и Нелина гаджета в X Factor

За първи път на сцената на шоуто финалистите пеят в дует

Наско и Нелина – гаджета? За двамата често се носят слухове, че отношенията им са повече от приятелски. Именно затова в четвъртък вечер рап сензацията на шоуто и казанлъшката роза ще оправдаят слуховете… но само на сцената.

За първото си общо изпълнение – хита на Риана и Еминем Love The Way You Lie, двамата ще трябва да убедят зрителите, че между тях наистина прехвърчат любовни искри. Със сигурност няма да им бъде трудно, тъй като неведнъж са признавали, че се разбират чудесно. За жалост на техните фенове обаче любовта на сцената ще си остане само там, защото извън нея и двамата признават, че между тях няма нищо повече.

На съвместния им дует обаче определено може да завиди Иван. Причината е, че от всички таланти в шоуто русенецът мечтае да изпълни обща песен именно с Наско. Жребият за концерта обаче му отрежда друг музикален партньор – Теди. За съвместното им изпълнение Иван ще влезе в ролята на Миро, а Теди – в ролята на Галя от Каризма – двамата ще се представят с песента „Минаваш през мен”. Последният дует ще изпълнят Ана-Мария и Жана с изключително трудната песен When You Believe на Уитни Хюстън и Марая Кери.

За първи път в четвъртък талантите ще пеят в дует, като преди това ще се представят с индивидуални изпълнения на съвременни хитове през последните 5 години. Ще чуем Криско, Бруно Марс, Florence And The Machine, Кели Кларксън, Давид Гета и Джеймс Артър.

X Factor –05 декември, четвъртък, от 21.00 часа по Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: