Наско от Денсинг старс признава рак, заминава при Стелла

Шок! Партньорът на Стелла от „Денсинг старс“ бил болен от рак

Танцовата двойка Атанс Месечков и Стелла Ангелова, които се класираха втори в „Денсинг старс“, споделят в откровено интервю за LOVE style за битката си с рака.

Танцьорът признава за първи път през списанието, че след „Денсинг Старс 1″ му открили тумор в мозъка. Оказало се, че туморът се е развивал четири години вътре в него, но заради здравото му тяло не се е проявил.

„За една седмица станаха много лоши неща. След като научих, имах само един ден, в който не знаех какво става с мен. На втория си казах, че трябва да мине тази 12-часова операция и да съм добре. Сега живея втори живот“, споделя Наско. „Когато разбрахме как и двамата сме минали през борбата с рака, аз осъзнах, че срещата ни не е случайна“, признава Стелла.

Тя е изпратила покана за виза и Наско скоро трябва да замине при нея в Ел Ей, където тя ще го запознае с едни от най-добрите хореографи в света. Те планират и общ танцов спектакъл. Само пред LOVE style танцовата двойка разкрива, че ще е грехота, ако нямат дете. „Дори да не се оженим, да не сме гаджета, но поне да имаме едно дете, което ще е красиво като нас“, споделя Месечков.

Стелла на 10 юни по обед си замина за САЩ, където живее от 23 години. До Терминал 2 на летище София я изпрати Наско Месечков. По-късно той написа под обща тяхна снимка във Фейсбук: „Съвсем скоро ще сме отново заедно“.

 
По темата: