Наско от X Factor и майка му се борят с луди фенки

В 2 часа посред нощ някой чука на хотелската врата на Наско от „Х Фактор“ и майка му Аделина в София. Майка му отваря и плахо подава глава. Срещу нея стоят две момичета и питат за Наско. Жената изплашено затръшва вратата. Решава, че това е постановка и отстрани чака скришом трети човек, който иска да нахлуе вътре.

Историята не свършва дотук. Аделина бързо вдигнала телефона и се обадила на рецепцията. Казала на мъжа в слушалката, че непознати бродят из хотела. След това заедно със сина си излязла от хотела и там намерили отново непознатите почитателки, които чакали такси. Оказало се, че рецепционистът ги е пуснал, защото са казали, че са приятелки на Атанас.

„Спекоха се и започнаха да си съчиняват“, разказва Наско, както го наричат всички. Едната се направила, че не познава момичето с нея, а другата продължила да обяснява, че е приятелка на рапъра. Лъжата не минала, тъй като Колев няколко пъти отрекъл това да е вярно. Затова девойчето сменило посоката и с нови сили започнало да убеждава всички, че познава Жана, после Иван, а накрая и двамата.

„Така и не разбрах как е научила номера на стаята ми“, казва Атанас.

Как Наско, за разлика от връстниците си, ходи на училище само по два дни седмично, как сам пише рап текстове и пее с приятели в домашни условия; за фалшивия му некролог и колко време отделя на спорта – четете в обстойна статия на вестник „24 часа“.

 
По темата: