Наско пее с Мария Илиева в X Factor – дали ще го целуне?

Ментори и финалисти – в дует за големия финал на X Factor

Петък от 21.00 часа – финалът в X Factor

За първи път в X Factor менторите ще изпълнят дуети с финалистите. В петък, една от трите задачи за Ана-Мария, Жана и Наско ще бъде да застанат на сцената до утвърдените изпълнители в музиката – Мария Илиева и Любо. Наско ще видим заедно с доайена в журито на X Factor – Мария Илиева, а Жана ще изпълни световен хит със своя ментор Любо. Ана-Мария – момичето-чудо във втория сезон, ще застане до Богомил – момчето-чудо от първия сезон, успяло да впечатли дори световните музиканти от Hurts.

Дали ще видим скандално изпълнение от Мария Илиева, която в първия сезон целуна Стела от своя отбор за финала на съвместното им изпълнение? Kаква изненада са подготвили Любо и Жана за своите фенове и какво ще изпълнят Ана-Мария и Богомил – петък в големия финал на X Factor.

Тройна задача за тримата финалисти на големия финал в X Factor

Рок легендите Scorpions също ще бъдат част от големия финал

Тройна задача очаква тримата финалисти на големия финал на X Factor в петък, 20 декември, от 21.00 ч. Песен по избор, нова задача и дует ще поставят на изпитание Ана-Мария, Жана и Наско.

Purple Rain на Prince – с това парче Жана и менторът й Любо ще излязат на сцената. Мария Илиева ще бъде дуетната половинка на Наско в изпълнението Empire State Of Mind на Алиша Кийс и Jay Z. Тандемът Ана-Мария – Богомил пък ще се представи с песен на Марая Кери и Boyz II Men – „One Sweet day”

В четвъртък сутринта тримата гостуваха в студиото на „Здравей, България”, за да разкажат как се чувстват преди последната музикална битка.

Жана носеше със себе си подарък от своя фенка – колие с надпис Love, а в петък в залата ще бъде нейната най-голяма любов – синът й Леон, който пристига в България специално за финала.

На силна подкрепа от своите най-близки приятели и роднини ще разчитат и Ана-Мария и Наско. Пред водещия Павел Владимиров всеки един от тях сподели кои са най-силните моменти в шоуто – Жана и Ана-Мария признаха, че за тях това е тръпката преди да излязат на голямата сцена, а за Наско – техните съвместни изпълнения.

Тримата разказаха и впечатленията си от срещата с рок легендите Scorpions, за които споделиха, че са били изключително земни. Световнотоизвестната банда също ще бъде част от големия финал, когато зрителите ще разберат как е преминала срещата между талантите и Клаус Майне и компания.

Цялото гостуване на Жана, Ана-Мария и Наско при Павел Владимиров от „Здравей, България” може да видите тук.

X Factor – финал – петък, 20.12, от 21.00 часа по Нова ТВ

Гледай видео запис от предаването онлайн

 
По темата: