Наталия Симеонова и Денис Ризов – близки без секс

Наталия Симеонова и Денис Ризов отскоро затоплиха отношенията си, но това е свързано с нов съвместен проект – предстоящото предаване на Наталия по bTV.

Телевизонната водеща Наталия Симеонова и музикантът Денис Ризов преди време преживяха доста бурна раздяла. Макар че двамата поеха в различни посоки, изглежда животът отново ги събра.

В момента двамата са по-близки от всякога, разказа Наталия пред списание LOVEstyle. Кърдокосата блондинка призна, че след раздялата си с Денис имала четири връзки, но досега не била намерила човек, който да я накара да забрави музиканта от „Ахат“.

Сега двамата се събраха, за да работят заедно по новото предаване на Наталия „Предай нататък“, което скоро трябва да тръгне в ефир. За нея Денис бил най-готиният шеф и освен това е единственият човек, който й помогнал да се изправи на крака след спирането на „Море от любов”.

„Редовно звъня на Денис да му поплача на рамото, но той винаги ме хваща натясно и ми казва най-смисленото нещо: Вземи се в ръце, ти можеш! В сравнение с преди ние нямаме сексуални отношения, но тази близост, която имаме сега е по-качествена от годините, в които бяхме заедно“, обясни Симеонова.

Инфо: BLife