НАТФИЗ и УНСС попадат в „Парична клопка“ – кой ще оцелее?!

Правилата се променят тази сряда в  „Парична клопка” по PRO.BG

Във фаталния 13 епизод, преди да скочи с бънджи, Евгени Будинов прави признанието, че иска дете.

Тази сряда правилата в „Парична клопка” ще се променят. В играта ще влязат не семейства, а … социална група. Две двойки студенти, които делят обща стая в общежитията, получават шанса да изхарчат 10 000лв. за 10 часа.

На 2 юни, точно в 19.45 часа, един срещу друг се изправят специалистите по точни науки и сметки от УНСС и небрежните и артистични личности от НАТФИЗ. И двата отбора обаче имат нещо общо – обединени са от желанието да „натрупат” спомени и да се забавляват.

Фаталният 13 епизод, обаче, ще се превърне в един социален експеримент, който ще постави на изпитание не само алчността, но и приятелството. Изненади в този смисъл има и в двата отбора, а екипът на „Парична клопка” успя да улови чрез скрита камера и скандалите между приятелите. Какво ще се случи и кой ще спечели ще стане ясно на 2 юни, точно в 19.45 часа.

Здравко, Роси, Йонко и Поли (на снимката долу) делят обща стая и общ бюджет от няколко години. За тях парите са по-скоро средство, а не цел. Сред любимите им съвместни занимания е пушенето на наргиле.

В блок 29 в Студентски град, в общежитието на НАТФИЗ, в една стая съжителстват       3 момичета и чаровникът с китара Кико. Младежът с македонски произход изнася романтични серенади на „своите” момичета, които се грижат за него като за един истински малък принц. Те живеят в една стая, а в другата … тече купонът.

Първото нещо, което правят „сухарите” от УНСС е да скочат с бънджи. Четиримата приятели решават, че най-важното са спомените и се престрашават да сбъднат една отдавнашна своя мечта. Първи скачат безстрашните дами, последвани от кавалерите. Сладурите правят невероятен подарък на водещия Евгени Будинов, подарявайки му „страшен” скок, който изтръгва от устата му признанието, че иска до година-две да стане баща.

Отборът от НАТФИЗ пък решава да отдели част от сумата за благотворителност и закупува книги и играчки за нуждаещи се деца. Естествено не пропускат и памперси за дъщерята на Кико, както и така необходимата жълта прахосмукачка.

Екзотичните пътешествия също са част от покупките. Разликата – едната група отива цялата, а другата изпраща само един свои представител.

„Парична клопка” се излъчва във вторник и сряда от 19.45 часа по PRO.BG.

 
По темата: ,