Натирена от „Фермер търси жена“ пристана на певец

Ангел пак влюбен в риалити героиня

Дълго време след окончателната раздяла с палавата брадърка Елеонора, младият мачо на поп-фолка Ангел не беше споделял за друга своя връзка. Ето че сега изпълнителят, който възпя култовите женски образи „хлапачка” и „топ резачка” може да се похвали с нова любов.

Неволно или по ирония на съдбата избраницата на сърцето му пак е героиня от риалити шоу. Момичето се казва Кристина Христова и беше една от първите участнички в предаването на Нова ТВ „Фермер търси жена”. По-скоро за добро, отколкото за лошо тя изгуби битката за вниманието на зеленчукопроизводителя от великотърновско Емил Марчев, но пък спечели това на звездата на „Ара мюзик”.

Ангел и Криси са заедно вече 3 месеца. Историята на запознанството им е дълга. Размяната на първите реплики помежду им станала във Facebook през май тази година. През август се засекли в дискотека в столицата. Певецът харесал миньончето, но не разпознал, че това е същата красавица от социалната мрежа. Тя пък се подразнила от този факт.

След редица смс-и, телефонни обаждания и още една случайна среща в нощен клуб всички недоразумения били изгладени и сега двамата се радват на хармония във взаимоотношенията си.

„Всъщност риалитито е снимано преди ние с Криси да се открием, но го излъчиха, когато вече бяхме заедно. Не си избирам гаджетата от телевизията, просто така се получи”, коментира съвпадението ипълнителят на „Скочи ми”.