Национална лотария дава 84 487 лева за половин час!

С песен на уста, благодарение на „Национална лотария“, млада майка ще успее да се погрижи за здравето на сина си

Предаването „Национална лотария“ зарадва 9 човека и тази седмица, които имаха късмет да попаднат в студиото. В първата игра „Щастливата монета“ за голямата награда бяха избрани да се състезават 3-ма представители на силния пол. Късметлията, който ще се радва на чисто нова кола се казва Ивайло Цочев от гр.Троян. Въпреки че през цялото време адашът му – Ивайло Цветков, изглеждаше сигурният печеливш, накрая шансът се оказа на негова страна и той е големият победител в „Щастливата монета“. Победителят е на 24 години, работи като консултант-продавач, определя себе си като хазартна личност и казва, че е много щастлив от спечелената награда.

Втората по ред игра „Сейфове“ на „Национална лотария“ започна със скрития талант на една от участничките – Параскева Цветанова и песента „Македонско девойче“, която самата тя изпя. За спор от 40 000 лева срещу Параскева застана Анелия Петлешкова. Играта и за двете дами започна с отварянето на знак „Х“. 29-годишната софиянка Анелия първа си тръгна от играта с печалба от 8 000 лева. „Зарадвах се страшно много“, бяха първите думи на Ани след участието й в шоуто. „Национална лотария“ направи много щастлива и младата майка Параскева от гр. Петрич със сумата от 17 000 лева. Кети, както я наричат на галено, не сдържа сълзите си от радост в студиото пред водещия Захари Бахаров. От сейфовете на „Национална лотария“ дамата успя да отвори общата сума от 8 500 лева. Тя реши да рискува и да отвори едно от куфарчетата на момичетата на „Национална лотария“, което се оказа печелившо и нейната сума се умножи по 2. Параскева живее бедно заедно със своята майка и 2-годишния си син на издръжка от нейното майчинство в размер на 240 лева. Сега със спечелената сума семейството ще може да реши здравословния проблем на малкото момченце и по този начин да сбъднат своята най-голяма мечта. Само 5 билета са й били необходими, за да попадне в студиото. След силните емоции от шоуто Параскева пожелава на всички участници много късмет и никога да не спират да вярват, че мечтите се сбъдват.

За „Мега Джакпота“, от 4-мата избрани мъже участници, най-голям късмет извади Иван Стоев. След като миналата седмица животновъдът от гр. Камено – Димитър Георгиев спечели 12 500 лева, тази събота земеделският производител от Димитровград – Иван успя да спечели 17 500 лева.

Иван попада в студиото на „Национална лотария“ с билета на половинката си. Определя себе си като усмихнат и добър човек. Земеделският производител започна играта си доста смело, направи грешка на сумата от 15 000 лева, но продължи да играе с предположения за големи числа. В крайна сметка сумата, която спечели Иван е точно 17 500 лева. Тези пари той ще вложи в бизнеса и ще купи подаръци на цялото семейство.

За всички участници в „Национална лотария“ напомняме, че само сега в периода от 6 април до 5 май 2013г. (Великден) имат шанс да спечелят един от двата страхотни нови автомобила в „Специален шанс“.

Първият автомобил ще отиде при „Най-големият късметлия“. Победителят ще бъде изтеглен чрез жребий измежду всички регистрирали НЕпечеливши билети през този месец.

Вторият автомобил е за „Най-големият карък“ в играта. Участникът, който регистрира най-много НЕпечеливши билети от 6 април до 5 май, ще обърне късмета си и ще спечели със сигурност чисто нов автомобил.

Общата сума раздадена в предаването „Национална лотария“ тази седмица е 84 487 лева.

Допълнителна информация за „Национална лотария”:

Предаването на „Национална лотария“ се излъчва всяка събота от 19.30 часа по Нова телевизия. Всеки участник си тръгва с гарантирана печалба от минимум 500 лева. Всички, които искат да попаднат в студиото, трябва да закупят лотариен билет на „Национална лотария“, да спечелят „Участие в жребиите за ТВ игри“, да регистрират кода на печелившия билет на сайта  www.7777.bg  или на телефон 0700 42 100 и да стискат палци да бъдат изтеглени.

„Национална лотария“е моментна лотарийна игра. Билети на „Национална лотария“ могат да бъдат закупени в търговската мрежа на Globul, Germanos, Internity, Еврофутбол, Български пощи, бензиностанции Лукойл, Петрол, ЕКО и SNG, касите на Easy Pay и Fastpay, GlobalNet, Net1, CrediTour и T post.

Гледай видео запис от предаването онлайн