Нацистки изповеди без цензура по National Geographic Channel

ПРЕМИЕРИ през АВГУСТ – NATIONAL GEOGRAPHIC CHANNEL

Царе на риболова (10×60)
Понеделник, 19ти август
Премиера

Според някои, риболовната надпревара е най-интересният спорт в света. Но при толкова много рибари и дисциплини, как да разберем кой е най-добрият сред най-добрите?

В този забавен едночасов формат изправяме трима рибари от различни държави едни срещу други, за да разберем кой е „Царят на риболова”.

Как ще се представи хавайски рибар с кайт срещу норвежки ловец на треска? И как двамата ще се съревновават с преследвач на тигрови риби от Замбия?

Но най-важното в това състезание не е само кой ще улови най-много и най-едри риби. Има значение кой ще осигури най-добрата риболовна екскурзия. Всеки състезател владее специфична дисциплина, например риболов на муха, с харпун или нудлинг и ще има за задача да осигури най-пълноценното риболовно изживяване.

Въпреки това, ловът на риба с ръце може да не се хареса на останалите. Всеки домакин ще трябва да се потруди, за да убеди гостите си, че неговият начин на риболов е най-добрият.

Оценките за домакинство ще бъдат прибавени към оценките за улова при образуването на състезателния бал на всеки рибар и накрая един ще бъде провъзгласен за Цар на риболова.

Истинският цар трябва бъде увлекателен водач с изискан вкус, който да може да се похвали с най-добрия улов. Той трябва да организира най-приятната риболовна екскурзия с най-подходящото настаняване и забавления за вечерта след риболова.

Нацистки изповеди
Неделя, 4ти август, 20:55 ч.
Премиера

През 1939 г., Британското разузнаване превърнало едно имение до Лондон в лагер за пленени немски офицери. Във всички основни помещения в лагера имало скрити предаватели. Всеки разговор между военнопленниците можел да бъде подслушан и най-откровените изказвания на неохраняваните войници да бъдат записани. Сега, 60 години по-късно, ужасяващите мисли на нацисткия елит ще бъдат чути отново без цензура. Напрегнатите възстановки на диалозите са заснети по автентичните записи на подслушаните разговори, за да разкрият тъмното сърце на нацисткия режим както никога преди.